Rămâi conectat

Sport

Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC Mica Romă” Blaj) – două medalii de bronz la naționalele de Under 20

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atleta Mihaela Maria Blaga (CSȘ Blaj/AC “Mica Romă” Blaj) a cucerit două medalii de bronz la Campionatele Naționale de atletism Under 20 de la București.

Sportiva pregătită de Cristina Man a împlinit 19 ani în ziua concursului, sâmbătă, 4 martie, și a luat prima distincție națională a anului, cu rezultatul 4:36.12, în proba de 1500 metri. Campioană a fost Claudia-Ionela Costiuc (CSM Dorna/ CSM București) – cu timpul 4:29.67, iar sportiva din Blaj a fost încadrată de Alexandra Maria Hudea (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul secund (4:32.88) și Iulia Florina Mărginean (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul 4 (4:46.16), în fapt colegele de echipă alături ce care a devenit campioană europeană, luna trecută, în Spania, la ECC Cross Country.

Tot pe treapta a treia a podiumului a încheiat Mihaela și proba de 3000 de metri (cu timpul 10:12.20). Campioană a fost colega sa de club Alexandra Hudea, dublă legitimare cu CSȘ Mediaș, cu rezultatul 9:49.81, pe locul secund s-a clasat Rut Cristina Vasile (CSM Sf. Gheorghe, timpul 10:04.63), iar Iulia Mărginean (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – nu a încheiat cursa.

Andreea-Maria Bogdan (CSȘ Blaj/”Mica Romă” Blaj) a terminat pe poziția a 8-a în proba de 800 metri (timpul 2:36.43).


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Târg de Crăciun la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia | Strângere de fonduri pentru dotarea și modernizarea bibliotecii

Dan HENEGAR

Publicat

în

După modelul de succes din 2022, când s-au strâns fonduri pentru realizarea unui teren de sport acoperit, lucrările fiind în desfășurare, și în acest an Târgul de Crăciun al Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are un scop bine definit: crearea unei biblioteci funcționale, sub deviza “Împreună pentru școala noastră”. Printr-un parteneriat cu Narada, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare