Rămâi conectat

Sport

Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC Mica Romă” Blaj) – două medalii de bronz la naționalele de Under 20

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleta Mihaela Maria Blaga (CSȘ Blaj/AC “Mica Romă” Blaj) a cucerit două medalii de bronz la Campionatele Naționale de atletism Under 20 de la București.

Sportiva pregătită de Cristina Man a împlinit 19 ani în ziua concursului, sâmbătă, 4 martie, și a luat prima distincție națională a anului, cu rezultatul 4:36.12, în proba de 1500 metri. Campioană a fost Claudia-Ionela Costiuc (CSM Dorna/ CSM București) – cu timpul 4:29.67, iar sportiva din Blaj a fost încadrată de Alexandra Maria Hudea (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul secund (4:32.88) și Iulia Florina Mărginean (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul 4 (4:46.16), în fapt colegele de echipă alături ce care a devenit campioană europeană, luna trecută, în Spania, la ECC Cross Country.

Tot pe treapta a treia a podiumului a încheiat Mihaela și proba de 3000 de metri (cu timpul 10:12.20). Campioană a fost colega sa de club Alexandra Hudea, dublă legitimare cu CSȘ Mediaș, cu rezultatul 9:49.81, pe locul secund s-a clasat Rut Cristina Vasile (CSM Sf. Gheorghe, timpul 10:04.63), iar Iulia Mărginean (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – nu a încheiat cursa.

Andreea-Maria Bogdan (CSȘ Blaj/”Mica Romă” Blaj) a terminat pe poziția a 8-a în proba de 800 metri (timpul 2:36.43).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea