Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

MIERCURI: Furnizarea apei potabile întreruptă pe două străzi din Sebeș, din cauza unei avarii la conducta de alimentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MIERCURI: Furnizarea apei potabile întreruptă pe două străzi din Sebeș, din cauza unei avarii la conducta de alimentare

Furnizarea apei potabile este întreruptă, miercuri, pe două străzi din municipiul Sebeș, din cauza unei avarii la conducta de alimentare.

SC APA CTTA SA ALBA- Sucursala Sebeș anunță consumatorii că în data de 17.11.2021 s-a produs o avarie la conducta de alimentare cu apă a municipiului Sebeș. Până la remedierea acesteia se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile Decebal și Lotrului.

La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere.

Astfel, eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali” În data de 25 aprilie, rectorul Universității „1 decembrie” din Alba Iulia, a vorbit live la radiounirea.fm despre proiectele implementate în mandatele anterioare, dar și cât […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea