Rămâi conectat

Curier Județean

Miercuri, 12 decembrie, a V-a ediție a evenimentului ”Oameni talentați ai comunității”, la Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” – Primăria Alba Iulia organizează miercuri, 12 decembrie 2018, începând cu ora 17.30, la sediul centrului din strada Gladiolelor 3A, cea de-a cincea ediție a evenimentului ”Oameni talentați ai comunității”.

În cadrul evenimentului, va avea loc vernisajul expoziției personale de pictură ”O parte din mine” a talentatei artiste Natalia Bardi, prezentată de prof. Laurenția Stoia. Doamna Natalia Bardi este una dintre cele mai apreciate pictorițe din Alba, fiind membră a Asociației Astra, Despărțământul ”Ovidiu Hulea” Aiud, membră a Asociației Artiștilor Plastici Târgu Mureș și membră a Asociației Artiștilor Plastici Câmpia Turzii.

Doamna Maria Berdea va prezenta publicului 100 de cusături tradiționale reunite în expoziția personală ”100 izvoade românești”. Cu ocazia Zilei universale a iei, au fost prezentate publicului primele 50 de astfel de modele de cusături preluate de pe cămăși, ii sau diferite textile vechi. Așa cum a promis atunci, doamna Maria Berdea a finalizat, în preajma Centenarului, toate cele 100 de cusături, care sunt acum expuse în premieră, în colecție completă.

De asemenea, va fi vernisată expoziția colectivă ”Oameni talentați ai comunității”, a membrilor Atelierului de pictură pentru adulți și Clubului handmade, din cadrul centrului, precum și expoziția colectivă ”Copii talentați ai comunității” (ediția a treia), a copiilor care frecventează Atelierul de pictură pentru copii al Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” – Primăria Alba Iulia.

Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de un recital susținut de Corul de copii ”Flori de mai” al Liceului de Arte ”Regina Maria” Alba Iulia, dirijor prof. Cristina Florea, acompaniat la pian de prof. Elena Beșliu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea