Rămâi conectat

Actualitate

Meteorologii anunță ger de crapă pietrele. În Transilvania temperaturilor vor coborî la -20 de grade

Ziarul Unirea

Publicat

în

Meteorologii anunță ger de crapă pietrele, sâmbătă, în toată țara, iar în Transilvania temperaturilor vor coborî la minus 20 de grade Celsius.

zapezile-de-altadata-alba-iulia16In est si in sud-est mai vin ceva ninsori slabe, iar vantul continua sa sufle cu putere in Dobrogea, Moldova, estul Munteniei, sud-vestul Olteniei si la munte, pe unde o sa fie viscol. Maximele se vor situa in general intre minus 16 si minus 10 grade.

In Dobrogea si Baragan va fi foarte frig. Gerul persista chiar si pe timpul zilei. La pranz se vor inregistra valori sub minus 10 grade, dar din pricina vantul, temperaturile resimtite vor fi mult mai scazute. Peste noapte vin ninsori mai serioase. Ger cumplit gasim si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Si aici vantul are intensificari sustinute, poate ajunge la 60-70 Km/h si va accentua senzatia de frig. Cerul ramane acoperit de nori; va mai ninge slab, din cand in cand, iar vantul va viscoli sau spulbera zapada.

Si in jumatatea nordica a Moldovei, vantul va continua sa sufle cu putere, asa ca zapada va fi viscolita sau spulberata. Ziua ninsorile vor fi destul de slabe, dar peste noapte se intetesc. Regimul termic este unul sever, cu maxime de minus 15-16 grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures se anunta innorari, un pic de soare si ceva conditii de fulguiala. Va fi un ger naprasnic, chiar si pe timpul zilei, cand se vor inregistra valori de minus 15- 16 grade. La noapte temperaturile vor cobori pana la minus 20 de grade, scrie stiripesurse.ro.

Nici vestul tarii nu sta mai bine: temperaturile raman extrem de scazute si vom avea cel mult minus 11-12 grade. E posibil sa fulguiasca pe zone restranse; apare putin si soarele, iar in vestul extrem vantul are unele porniri.

Foto Ionuț Văidean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea