Rămâi conectat

Curier Județean

METEO: Vreme rece și mohorâtă în Transilvania, în următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în următoarele două săptămâni (în intervalul 22 septembrie – 5 octombrie), pentru Transilvania.

În prima zi valorile termice diurne se vor situa, în medie, în jurul a 22 de grade, apoi vor marca o scădere bruscă, de 8-10 grade, vremea devenind rece pentru a treia decadă a lunii septembrie. Din 27 septembrie vremea va intra într-un proces de încălzire uşoară, iar la sfârşitul intervalului de prognoză mediile temperaturilor maxime se vor situa în jurul a 16 grade. Mediile minimelor vor avea aceeaşi evoluţie, cu valorile cele mai scăzute, de 1-2 grade, în jurul datei de 25 septembrie.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni de prognoză, dar acestea se vor semnala pe arii mai extinse şi vor fi mai însemnate cantitativ în 22 – 23 septembrie, şi posibil în 26, respectiv 30 septembrie.

Estimarea ANM este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea