Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir vrea întărirea lotului *Golgheterul Cîrstean pleacă numai în… Liga 1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unica reprezentantă din Alba în fotbalul românesc, Metalurgistul Cugir a încheiat anul 2013 pe un onorant loc secund în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, la două puncte de liderul Naţional Sebiş. Nou-promovata de sub Drăgana şi-a creionat în linii mari perioada de pregătire, până la debutul părţii a doua a campionatului, în 7 martie 2014.

*Ţinte, fotbalişti până în 21 de ani

„O să discutăm cu antrenorul Marius Opric asupra tuturor aspectelor din pauza competiţională. Obiectivul nu l-am schimbat din mers, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Suntem sus şi încercăm să ne menţinem acolo. Noi nu ne dăm la o parte, dar visăm la Liga a 2-a în anumite condiţii, raportat la buget. Dacă actualul lot, întărit cu 2-3 plombe reuşeşte promovarea ar fi excelent”, a spus vicepreşedintele Daniel Popa, o prioritata fiind păstrarea în efectiv a mijlocaşului Ispas, împrumutat de la Şcoala de Fotbal „Ardealul”, mai ales după plecările altor doi jucători din linia mediană, D. Lupşan şi D. Grozav. Lucru rar în aceste vremuri, echipierii Metalurgistului sunt cu toate drepturile financiare la zi, primindu-şi după intrarea în vacanţă primele şi contractele cuvenite.

*Cu banii la zi

Antrenorul Marius Opric a stabilit data reluării pregătirilor ziua de luni, 13 ianuarie 2014, fiind prevăzută şi efectuarea unui cantonament centralizat, probabile locaţii fiind Braşov sau Felix. „E nevoie să ne completăm numeric lotul şi vizăm fiecare compartiment, portar, fundaş central, mijlocaş. În funcţie de posibilităţile clubului şi ce se vrea, o să creionăm şi campania de achiziţii”, a precizat tehnicianul hunedorean. Golgheterul Adrian Cîrstean, marcator a peste o treime din golurile Cugirului, 13 reuşite în cele 14 etape poate face pasul spre alte echipe puternice numai în anumite condiţii. „I-am spus clar, ori pleacă în Liga 1, ori rămâne. Normal că nu ne vom opune în cazul în care are perspectiva să joace la un nivel superior”, a precizat Marius Opric. Cîrstean a fost căutat de Ceahlăul Piatra Neamţ şi CSM Rm. Vâlcea, însă condiţiile propuse nu convin nici jucătorului (probe), nici clubului (împrumut gratis). La nivelul achiziţiilor sunt pomenite nume precum paul Păcurar (Şoimii Pâncota) sau Bălaş (Performanţa Ighiu), însă mai sunt şi alte piste vizate, din judeţ şi nu numai, surprizele fiind păstrate pentru începutul anuli 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea