Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir și-a stabilit data reunirii, 16 iulie, și programul jocurilor de verificare din această vară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir se va reuni pe data de 16 iulie, deși în discuția a fost și reluarea antrenamentelor cu o săptămână mai devreme. Gruparea de sub Drăgana și-a stabilit și programul jocurilor de verificare din pauza competițională, în această perioadă elevii lui Călin Moldovan efectuând un stagiu centralizat de pregătire pe plan local, în perioada 24 iulie – 3 august.

Primul meci amical se va desfășura sâmbătă, 21 iulie, la Ocna Mureș, cu nou-promovata din localitate. În continuare sunt prevăzute alte 5 dispute, după cum urmează: cu FC Hunedoara (28 iulie, acasă), Sănătatea Cluj (3 august, acasă), CNS Deva (8 august, acasă), dublă cu Industria Galda, în 11 și 18 august.

Data de 15 august este liberă, în condițiile în care se așteaptă programul Cupei României, ce va debuta în 1 august, când va intra în competiție Sportul Petrești, câștigătoarea fazei județene.

Tot în 16 iulie se vor reuni alte conjudețene, Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș, mai „rapidă” fiind Industria Galda care se va întâlni în 9 iulie, în timp ce situația Performanței Ighiu este în „coadă de pește”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Experimentatul apărător Ionuț Balaur, la CSM Unirea Alba Iulia, a patra achiziție a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul apărător Ionuț Balaur (36 de ani) a semnat cu divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, care a anunțat al 4-lea transfer din această perioadă, după Blănaru (36 ani), A. Voinea (31 ani) și Jorza (24 de ani) Balaur este al treilea jucător care a lucrat în trecut cu antrenorul Alexandru Pelici și care acceptă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea