Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir nu renunță la Selagea! Ionuț Grozav, cedat la CSM Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mijlocașul albaiulian Ciprian Selagea este la mare căutare în această iarnă, Industria Galda de Jos și Viitorul Sântimbru, fruntașele din Liga 4, căutând să-i obțină semnătura.

Pe de altă parte însă, oficialii Metalurgistului Cugir, club de care aparține încă un an și jumătate, nu intenționează să renunțe la serviciile fotbalistului în vârstă de 32 de ani, care a evoluat puțin în toamna trecută (5 prezențe, una ca titular).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Am discutat în aceste zile cu Ciprian și am lămurit lucrurile. Din punctul nostru de vedere nu se pune problema să încheiem colaborarea”, a menționat Călin Mureșan, președintele CS Metalurgistul Cugir.

În consecință până în prezent sunt sigure despărțirile de Jisa și Căt. Pop (veniți în vară, înaintea startului), respectiv Ionuț Grozav (care a primit actele pentru a pleca la CSM Unirea Alba Iulia), iar singurul nume cert pe lista de achiziții este al atacantului Ionuț Cîrloanță (fost la Unirea, a primit acordul de principiul de la CSC Comunal Șelimbăr, clubul de care aparține)

Gruparea “roș-albastră” și-a alcătuit programul de pregătirea în perspectova sezonului care va debuta în 11 martie (meci în deplasare în etapa a 16-a cu Viitorul Cluj). Reunirea este prevăzută luni, 23 ianuarie, iar în perioada 6-17 februarie este prevăzut un cantonament centralizat la domiciliu. Primul amical va fi sâmbătă, 28 ianuarie, acasă cu Viitorul Vama Seacă, iar vineri, 17 februarie, la încheierea stagiului, adversar va fi Industria Galda. În program mai sunt teste cu CSC Șelimbăr (4 februarie), CFR Cluj II (11 februarie), dar și o dublă cu Retezatul Hațeg (locul 7 în Seria 7), în 25 februarie și 4 martie. Metalurgistul Cugir are la activ două participrăi consecutive în ultimii ani la barajele de accedere în eșalonul superior și iernează pe locul secund al Seriei 9, fiind cea mai bine plasată dintre conjudețene. Șansele de calificare în play-off (primele 4 clasate) sunt foarte mari, câtă vreme cugirenii au 7 puncte avans comparativ cu Avântul Reghin (locul 5), când mai sunt 3 întâlniri din sezonul regular.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea