Metalurgistul Cugir – CS Ocna Mureș 2-0 (1-0), în derby „de Alba” | Moldovan: „Am tratat serios jocul”, Manea: „Ne ducem crucea până la capăt”

Paul Voicu - Primar 2020

Metalurgistul Cugir s-a impus pe „Arena Cugir”, 2-0 (1-0) în derby „de Alba” cu CS Ocna Mureș, după un meci controlat și rămâne la 6 puncte de liderul Șoimii Lipova, care a câștigat pe „Cetate”, cu Unirea Alba Iulia, pe care a scos-o din cărțile promovării. De fapt, momentul adevărului pentru gruparea de sub Drăgana va fi runda viitoare, când o așteaptă un meci de foc în fieful primei clasate.

*Călin Moldovan: „Am ratat foarte mult, dar e bine că nu ne-am relaxat”

„Este bine că am câștigat un meci periculos în condițiile în care toată lumea se aștepta să faci un galop de sănătate și este clar că exista o oarecare relaxare, raportat la pozițiile din clasament. Am tratat meciul serios, am avut foarte multe ocazii, însă am ratat foarte mult împotriva unei echipe ce a încercat să se organizeze și să nu ne ofere spații„, a declarat Călin Moldovan.

ELIT

*Mihai Manea: „e greu să încerci ceva când jucătorii nu se prezintă la antrenamente”

Nu am avut acea atitudine dorită, dar ne ducem crucea până la capăt. Din păcate este greu să încerci ceva când jucătorii nu se prezintă la antrenamente. În unele momente ale jocului ne-am ridicat la valoarea adversarului, o echipă bună ce joacă fotbal, are posesie, dar, din păcate, ocaziile create nu au fost fructificate„, a spus Mihai Manea, care în acest joc și-a ispășit ultima din cele trei etape de suspendare dictate după jocul cu CS Hunedoara. CS Ocna Mureș, ce are numai un punct după 11 runde, întâlnește runda viitoare, acasă, pe CSM Școlar Reșița.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...