Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir – CS Ocna Mureș 2-0 (1-0), în derby „de Alba” | Moldovan: „Am tratat serios jocul”, Manea: „Ne ducem crucea până la capăt”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir s-a impus pe „Arena Cugir”, 2-0 (1-0) în derby „de Alba” cu CS Ocna Mureș, după un meci controlat și rămâne la 6 puncte de liderul Șoimii Lipova, care a câștigat pe „Cetate”, cu Unirea Alba Iulia, pe care a scos-o din cărțile promovării. De fapt, momentul adevărului pentru gruparea de sub Drăgana va fi runda viitoare, când o așteaptă un meci de foc în fieful primei clasate.

*Călin Moldovan: „Am ratat foarte mult, dar e bine că nu ne-am relaxat”

„Este bine că am câștigat un meci periculos în condițiile în care toată lumea se aștepta să faci un galop de sănătate și este clar că exista o oarecare relaxare, raportat la pozițiile din clasament. Am tratat meciul serios, am avut foarte multe ocazii, însă am ratat foarte mult împotriva unei echipe ce a încercat să se organizeze și să nu ne ofere spații„, a declarat Călin Moldovan.

*Mihai Manea: „e greu să încerci ceva când jucătorii nu se prezintă la antrenamente”

Nu am avut acea atitudine dorită, dar ne ducem crucea până la capăt. Din păcate este greu să încerci ceva când jucătorii nu se prezintă la antrenamente. În unele momente ale jocului ne-am ridicat la valoarea adversarului, o echipă bună ce joacă fotbal, are posesie, dar, din păcate, ocaziile create nu au fost fructificate„, a spus Mihai Manea, care în acest joc și-a ispășit ultima din cele trei etape de suspendare dictate după jocul cu CS Hunedoara. CS Ocna Mureș, ce are numai un punct după 11 runde, întâlnește runda viitoare, acasă, pe CSM Școlar Reșița.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea