Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată.

Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri la arcadă, acesta revenindu-și ulterior.

Cugirenii au deschis scorul în minutul 28 prin juniorul Hăprianu, rezultat cu care s-a intrat la cabine. Atacantul Toni Suciu (ex-CSM Unirea Alba Iulia) a izbutit să egaleze (53) cu a 3-a sa reușită din această primăvară împotriva formațiilor din Alba. Cîrloanță (55) a spart gheața în acest sezon și a adus iarăși avantajul de partea gazdelor, însă Ghiță (71) a egalat din nou.

Fără 7 jucători de bază (Udrea, Vl. Popa, Șaucă, Cocan, L. Itu și Neagu – suspendați, Kiraly – accidentat), au fost multiple modificări în formula de start a gazdelor. În primul rând a evoluat Marcel Domșa, la primul său joc stagional, după o perioadă îndelungată de absență, din pricina unei accidentări grave. Apoi a fost titularizat în premieră albaiuliană Gavrilă, iar în final a debutat în Liga a 3-a Alessandro Mihai Barbu (venit în intersezon)

S-au văzut numeroasele absențe, iar în final am avut foarte mulți tineri în teren. După ocaziile avute meritam mai mult. Important este faptul că jucătorii tineri capătă treptat încredere”, a menționat Lucian Itu, amfitrionii terminând întâlnirea cu 6 fotbaliști „under” în teren.

Metalurgistul: Csapo – R. Păcurar, Dohotariu, Onaci, Vitinha (46, Tăban), M. Domșa (64, Coman), Gavrilă (76, Selagea), Bura, P. Păcurar, Hăprianu (87, A. Barbu), Cîrloanță, rezerve Perjeriu, Raica, Kiraly, Bănică, Șuteu. Antrenor Lucian Itu.

Avântul: Menyhart – Bugnar, Merdariu, Truță/ cpt, Chirlejan, Enescu, D. Todoran, D. Dumitru, Murar, Ghiță, T. Suciu; rezerve A. Gal, M. Pop, Bucur, Potor, S. Luca, Bujor, R. Suciu, Chirilă, Panga. Antrenor Sandu Borș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea