Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, întâlnire emoționantă cu fostul învățător, după 27 de ani: ”El e figura mea paternă caldă și plină de iubire”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, întâlnire emoționantă cu fostul învățător, după 27 de ani: ”El e figura mea paternă caldă și plină de iubire”

Feli Donose, cunoscuta cântăreață originară din Sebeș, județul Alba, în vârstă de 37 de ani, a postat în urmă cu câteva zile un video emoționant, din timpul unei vizite în orașul natal, unde l-a reîntâlnit pe învățătorul ei, după 27 de ani.

Filmulețul a fost postat în urmă cu trei zile de Feli pe contul de Instagram, împreună cu un mesaj plin de căldură pentru domnul Meteș, învățătorul ei.

Cântăreața își amintește cu nostalgie cum fiecare zi în clasă începea cu o rugăciune și cât de mult îl iubeau copiii pe domnul învățător. La rândul său, dascălul mărturisește râzând că încă de pe atunci ”avea aere de vedetă”.

”Domnul meu învățător habar nu are ( și de emoții nici nu i-am spus ) că el e figura mea paternă caldă și plină de iubire. Ceva ce acasă, mică fiind, aș fi vrut să simt mai puternic de la tatăl meu. Un tată care m-a iubit mult… dar mut.

Viața asta chiar îi o surpriză!

M-am revăzut cu domnul Meteș după 27 de ani. Tot așa cald, tot așa bun. De aia l-am iubit noi toți copiii!

Dumnezeu e fain și sigur ne iubește așa de mult! Ne face uneori câte o bucurie-trezire care să ne arate câte bucurii mici da’ mari trăim.. dacă într-adevăr ni le dorim.

YouTube video

Cu rugăciunea din video ne începeam zilele de școală. Nu începeau orele până nu ne rugam. Asta e rugăciunea copilăriei mele.

După o zi plină de emoții și lacrimi, uite cum, fără să știe, domnul meu învățător mă întoarce la rădăcini.

Așa cum i-am promis Norei Luna, o să mergem mai des la Sebeș. Că și acolo îi ACASĂ.

Chiar PRIMA casă”, a scris Feli pe Instagram.

După o pauză de un an, cântăreața Feli Donose a revenit de curând pe scenă cu o nouă piesă, intitulată „Ne iubim”. Artista a făcut o pauză în cariera sa muzicală în anul precedent, preferând să se dedice pe deplin fiicei sale. Îndrumată de producătorii săi și de către mentorul său, Smiley, artista a decis să revină în forță, în acest an.

La doar două săptămâni de la lansare, melodia a strâns deja aproape 400.000 de vizualizări pe platforma YouTube, cucerind inimile fanilor cu ritmul său îmbietor și versurile pline de sensibilitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici Zeci de credincioși ortodocși au fost prezenți vineri, 10 mai 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, de Izvorul Tămăduirii, pentru a asculta slujba de sfinţire a apei şi pentru a lua cu ei Aghiasma Mică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea