Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir, al 10-lea sezon consecutiv în Liga a 3-a | Lucian Itu: “Mizăm pe continuitate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir va aborda la toamnă al 10-lea sezon consecutiv în Liga a 3-a și al 4-lea sub comanda antrenorului Lucian Itu (43 de ani).

Pe lângă această longevitate pe a treia scenă, formația “roș-albastră” se mândrește cu faptul că a fost în acest răstimp cea mai bună competitoare din Alba și cu clasările de apreciat, mereu în preajma podiumului (ultimii doi ani a participat la barajul de promovare în Liga a 2-a). Cu 27 de campionate petrecute în Divizia B, Metalurgistul reprezintă una din grupările de tradiție ale Ardealului (au mai fost 11 campionate în eșalonul terț, în intervalul 1993-2004).

Reunirea este fixată în data de 18 iulie, sunt deja stabilite jocuri de verificare cu CS Universitatea Alba Iulia (dublă) și Industria Galda de Jos, mai căutându-se parteneri pentru încă două meciuri amicale. Nu se anunță modificări spectaculoase în efectiv, preocupările îndreptându-se spre acoperirea sectorului “under”. La acest capitol este de așteptat ca tinerii R. Opric (UTA Arad) și D. Nicula (Gaz Metan Mediaș, club ce se va desființa) să rămână și stagiunea viitoare la Metalurgistul. În plus, sunt în vizor doi tineri fotbaliști de la LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș (Vințan și S. Stan, ambii din anul 2003).

Din jucătorii importanți nu pleacă nimeni, au semnat prelungirea contractelor. Dar dacă vor exista oferte din eșaloane importante, pentru M. Lupu sau Boldea, cu siguranță nu ne vom opune, dacă lucrurile vor fi avantajoase atât pentru ei, cât și pentru club”, a precizat Lucian Itu.

Un caz aparte este cel al apărătorului Șt. Radu, împrumutat pentru 6 luni la CSU Alba Iulia, care ar trebui să revină (însă în situația sa lucrurile sunt complicate din pricina programului cu serviciul, acesta fiind cadru militar).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea