// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Metalurgistul Cugir – ACS Dumbrăvița, mâine, ora 14.00 | Gruparea de sub Drăgana, obligată să câștige!

Învinsă în derby-ul din fieful liderului și ajunsă la 9 puncte de Șoimii Lipova, prima clasată, gruparea de sub Drăgana nu-și permite mâine, 16 noiembrie, să facă vreun pas și să piardă puncte, de la ora 14.00, pe “Arena CSO”, când primește vizita nou-promovatei ACS Dumbrăvița, surprinzătoarea ocupantă a poziției secunde, cu 26 de puncte, cu patru mai mult decât Metalurgistul Cugir, clasată pe locul cinci.

Este runda a 13-a a Seriei a 4-a și penultima apariție a “roș-albaștrilor” în fața fanilor, amfitrionii, ce și-au propus promovarea în eșalonul superior, având și probleme de efectiv: pe lângă G. Goronea și Vărărean – indisponibilități de durată, incert fiind și Vaștag – genunchi umflat. “Persistă frustrarea după înfrângerea de la Pîncota, meci pe care nu meritam sub nicio formă să îl pierdem, dar mergem înainte. Un singur cuvânt: victorie! Ne interesează doar cele trei puncte și trebuie să le obținem cu orice preț”, este mesajul tranșant al antrenorului Călin Moldovan. Formația din Banat a trecut etapa trecută, scor 2-1, de o altă echipă din Alba, Unirea Alba Iulia, și dispune de un efectiv experimentat, exemple fiind Măd. Stancu, Telescu, Liuba sau Gălan, un elemen inedit fiind apariția juniorului cugirean Mihai Udrea împotriva echipei ce l-a lansat în fotbal.

Dan HENEGAR

Un răspuns la Metalurgistul Cugir – ACS Dumbrăvița, mâine, ora 14.00 | Gruparea de sub Drăgana, obligată să câștige!

  1. Radu Str 15.11.2018 la 20:44

    Domnule Moldovan daca citi acest comentariu as vrea sa știu câte ocazia ați avut la meciul de la Pancota ? Daca nu va reamintiți va spun eu …..una singura (Dican min. 90+1). Lipova câte ocazia a avut în prima repriză? (Știință la care portarul dumneavoastră a avut un reflex formidabil). Repriză a doua după gol dubla ocazie în aceeași fază minutul 83 (Vasinc și Trabalka). Oare ce meci ați urmărit dumneavoastră?