Rămâi conectat

Ştirea zilei

MESAJUL primarului Mircea Hava pentru albaiulieni, după Ziua Naţională. „Împreună am arătat ţării întregi că suntem o comunitate solidă, nişte gazde excepţionale şi, mai mult decât orice, români adevăraţi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hava IohannisPentru felul în care au trăit şi au simţit româneşte, pentru că le-au arătat celor 25.000 de români prezenţi în Cetate că la Alba Iulia dăruim mai mult decât primim, pentru că au fost statornici pe o vreme care te alungă în casă, pentru bucuria sinceră şi împărtăşită cu care şi-au primit Preşedintele, pentru felul deplin în care au arătat că la Alba Iulia trecutul naşte prezentul şi se revarsă în viitor, pentru toate acestea şi multe altele nerostite, le mulţumesc din inimă albaiulienilor.

Pentru disponibilitate si felul in care au transpus ideile in fapte, pentru ca au transformat o sarbatoare intr-un eveniment unic, pentru ca orasul nostru a devenit cu adevarat capitala tuturor romanilor, sunt dator si onorat sa le multumesc tuturor celor care ne-au stat alaturi in organizarea evenimentelor: Consiliul Judetean Alba, Colegiul National Militar „Mihai Viteazul”- Alba iulia, Divizia 4 Infanterie Gemina, Garnizoana Alba Iulia,Inspectorateleor de Politie si Jandarmi ale judetului Alba, ISU Alba, Politia Locala Alba Iulia, Serviciul de Ambulanta Alba, Instituitia Prefectului Judetul Alba, Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia, Casa de Cultura a Studentilor, Cercetasii Romaniei, Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia, Platforma Unionista „Actiunea 2012”, Uniunea Scriitorilor Filiala Alba-Hunedoara, Academia Romana, Asociatia Cultural Patriotica „Avram Iancu”, Fundatia „Alba Iulia 1918 Pentru Unitatea si Integritatea Romaniei”, reprezentantilor Congresului Spiritualitatii Romanesti si celor peste 250 de jurnalisti acreditati. De asemnea, doresc sa evidentiez modul daruit si atent in care au conlucrat angajatii Primariei Alba Iulia si sa-i felicit.

Doresc sa transmit multumiri si partenerilor nostri: Elit, Jidvei Romania, Florea Grup, Agra’s, Elis Pavaje, IPEC Alba Iulia, Rekord, Star Transmission, New Amport Compani, Apa CTTA, Saturn, Matin Maier, Pinticarn Prod, Trans Ivinis, Transilvania Gold Games, Instalatorul, Pema Electrotehnic, Sen Fu, Dragoner Star, Albalact, Tecnostar Consulting, Alpin 57 Lux, Savini Due.

Evenimentele dedicate Marii Uniri organizate in acest an la Alba Iulia au redefinit, in cel mai pozitiv mod posibil, notiunea de impreuna. Impreuna am aratat tarii intregi ca suntem, cu adevarat, o comunitate solida, niste gazde exceptionale si, mai mult decat orice, romani adevarati. Impreuna am reusit sa ii facem pe fratii romani veniti din toate colturile tarii sa se simta acasa, aici, in Cetatea Alba Carolina. Impreuna am organizat ceea ce toata lumea a numit cel mai reusit 1 Decembrie de cand se serbeaza Ziua Nationala in aceasta data.

Mircea Hava

Primarul municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea