Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesajul prim-adjunctului șefului ISU Alba, Ovidiu Costea: „Stați acasă! Mai avem încă o șansă… O șansă pe care Italia nu o mai are!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul prim-adjunctului șefului ISU Alba, Ovidiu Costea: „Stați acasă! Mai avem încă o șansă… O șansă pe care Italia nu o mai are!”

Prim-adjunctul șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, locoteten-colonelul Ovidiu Costea a postat un mesaj pe pagina sa de socializare făcând referire la faptul că, dacă populația nu respectă regulile igiencio-sanitare impuse, eforturile autorităților vor fi în zadar.

„Totul va fi bine” – sau cel puțin așa credeam.

Nu sunt pesimist și nu am fost niciodată, din contră, un optimist convins cu influențe realiste de cele mai multe ori. Dar, cand văd mijloacele de transport în comun pline, stațiile de autobuz pline, oameni care povestesc în grupuri și se plimbă nestingheriți pe stradă, parcările hipermarketurilor pline ca în zilele premergătoare marilor sărbători, copii la locurile de joacă în timp ce părinții stau liniștiți la taclale, mă încearcă un sentiment de frustrare, dezamăgire, teamă, furie și îmi dau seama de un lucru:
NU VA FI BINE DELOC!

Dragi români, toată munca și efortul autorităților se duce pe apa sâmbetei!
Și, vă rog să ma credeți că se muncește, se muncește foarte mult, zi si noapte…sunt eforturi uriașe depuse de medici, asistenți, pompieri, jandarmi, polițiști și mulți alții.
Ar fi păcat ca eforturile lor să fie în zadar și noi să începem să numărăm… Să ne numărăm morții…

Stați acasă! Mai avem încă o șansă…O șansă pe care Italia nu o mai are!”, a scris Ovidiu Costea în postarea sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea