Mesajul prim-adjunctului șefului ISU Alba, Ovidiu Costea: „Stați acasă! Mai avem încă o șansă… O șansă pe care Italia nu o mai are!”

Mesajul prim-adjunctului șefului ISU Alba, Ovidiu Costea: „Stați acasă! Mai avem încă o șansă… O șansă pe care Italia nu o mai are!”

Prim-adjunctul șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, locoteten-colonelul Ovidiu Costea a postat un mesaj pe pagina sa de socializare făcând referire la faptul că, dacă populația nu respectă regulile igiencio-sanitare impuse, eforturile autorităților vor fi în zadar.

„Totul va fi bine” – sau cel puțin așa credeam.

Nu sunt pesimist și nu am fost niciodată, din contră, un optimist convins cu influențe realiste de cele mai multe ori. Dar, cand văd mijloacele de transport în comun pline, stațiile de autobuz pline, oameni care povestesc în grupuri și se plimbă nestingheriți pe stradă, parcările hipermarketurilor pline ca în zilele premergătoare marilor sărbători, copii la locurile de joacă în timp ce părinții stau liniștiți la taclale, mă încearcă un sentiment de frustrare, dezamăgire, teamă, furie și îmi dau seama de un lucru:
NU VA FI BINE DELOC!

INFORMARE COVID-19

Dragi români, toată munca și efortul autorităților se duce pe apa sâmbetei!
Și, vă rog să ma credeți că se muncește, se muncește foarte mult, zi si noapte…sunt eforturi uriașe depuse de medici, asistenți, pompieri, jandarmi, polițiști și mulți alții.
Ar fi păcat ca eforturile lor să fie în zadar și noi să începem să numărăm… Să ne numărăm morții…

Stați acasă! Mai avem încă o șansă…O șansă pe care Italia nu o mai are!”, a scris Ovidiu Costea în postarea sa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ina 21 martie 2020 at 15:22

eeee subiectul e ok dar un pic fabulat ! eu nu vad nici un autobus ,si nici multi oameni afara ! ati spus ca sunt 900 in crantina ..cine sunt ei >? locitori din alba sau oamenii adusi din frontiera ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...