Mesajul EMOȚIONANT al unor cadre medicale vindecate de COVID-19, pentru colegii care i-au tratat la spitalul din Abrud: „Ne-au sprijinit, ne-au încurajat și finalul este unul fericit, suntem vindecați”

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției povestea unor cadre medicale infectate cu COVID-19 și tratate într-un spital din județul Alba. Pacienții, care din fericire s-au vindecat toți, au dorit să transmită în felul acesta mulțumirile și recunoștința lor colegilor care le-au fost alături și care i-au ajutat să treacă prin perioada grea de spitalizare.

„Dorim să adresăm mulțumiri întregii echipe medicale de la Spitalul Orășenesc Abrud, condusă de dl. Dr. Presecan și asistenta șefă Adriana Cristea pentru profesionalismul și empatia de care au dat dovadă pe perioada internării noastre la acest spital.

ELIT

Putem spune că și noi îngrijim pacienți însă de data aceasta noi am devenit pacienții „Covid”, din păcate și le suntem recunoscători de condițiile și tratamentul pe care ni le-au asigurat. Chiar dacă am trecut prin tot felul de stări, de la neliniște, teamă de necunoscut până la bucuria de la final, ei au fost acolo pentru noi, ne-au sprijinit, ne-au încurajat și uite că finalul este unul fericit, suntem vindecați. Cum spunea o altă pacientă chiar ați fost „Pansament pentru sufletele noastre „! Vă mulțumim tuturor!”, au transmis pacienții vindecați de coronavirus, personalului de la Spitalul Orășenesc din Abrud.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...