Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

MESAJE de Florii. FELICITĂRI și URĂRI prin SMS pentru cei care au nume de floare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje de FloriiFELICITĂRI de FLORIIURĂRI de FLORII care pot fi transmis prin SMS de Floriile 2023

Duminică, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, ziua în care, în popor, este aniversată onomastica persoanelor cu nume de flori.

În Duminică Floriilor, aproximativ 850.000 de femei și 630.000 de bărbați își serbează onomastica, cele mai populare nume fiind Viorica și Florin. Iată ce nume de flori se sărbătoresc de Florii.

Potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și publicate în anul 2014 pe site-ul mai.gov.ro, aproximativ 145.000 de femei purtau numele de Viorica, iar alte 129.000 pe cel de Florentina.

Mai mult de 91.000 de sărbătorite se numesc Florica, iar 73.000 poartă numele Camelia. Alte nume populare sunt Margareta, Lăcrămioara și Delia.

Dintre bărbaţii ce îşi aniversează onomastica cu ocazia sărbătorii Floriilor, peste 336.000 poartă numele Florin, 145.000 pe cel de Viorel, iar 54.000 se numesc Florian.

Mesaje pentru Duminica Floriilor

Gândurile să îți fie colorate în nuanțele parfumate ale primăverii iar taină florilor să îți dezvăluie speranța de a trăi fiecare clipă cu inima împlinită. La mulți ani!

În această zi sfânta iubirea să risipească cu a să lumina blanda orice umbră din sufletul tău, orice urmă de gând rău. Numai sănătate și bucurie îți dorim! La mulți ani!

Sper că drumul tău în viață să îți fie presărat de inocența ghioceilor, de frumusețea trandafirilor și de gingășia crinilor. La mulți ani!

De Florii căldură primăverii să te învăluie în raze aurii iar mireasma dulce a florilor să îți deschidă inima către bucurie și speranța. La mulți ani, dragă mea!

Labirintul vieții să te poarte pe aripi sfinte, dincolo de tristețe, într-un zbor divin. La mulți ani, dragă mea!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eșți minunată, toate florile din lume îți urează la mulți ani!

Această zi să îți aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele și tot atâtea declarații de dragoste! Tu eșți singură mea floare de pe pământ!

Urări de Florii

Să primeșți flori de ziua ta, să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulți ani!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ți împodobească viață și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

Îți doresc o ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

Dacă toată lumea îți dorește că această zi să fie una minunată, eu îți urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări, să-ți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Să ai o zi frumoasă, că o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubita și zâmbitoare. La Mulți Ani!

Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru ține. O floare și un sincer La Mulți Ani! Să creșți mare și frumoasă și să fii și sănătoasă.

Idei de felicitări pentru ziua de Florii

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eșți cea mai frumoasă floare a mea!

Să primeșți flori de ziua ta, Să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

La mulți ani de ziua numelui!Fiind o zi de sărbătoare creștinească, nu-mi vine decât să mă gîndesc la Dumnezeu și să-l rog să ocrotească familiile noastre și pe cei dragi ai noștri, oriunde s-ar află, și să binecuvînteze vremurile și lumea în care trăim.

Motoceii să va între în casă cu mult belșug și spor în toate!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eșți minunată, toate florile din lume îți urează la mulți ani!

Să-ți fie viață un buchet de flori într-o grădina plină de realizări. La mulți ani de ziua numelui!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

De ziua numelui tău, îți doresc că toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

Citește și: Mesaje de Florii. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Cărările vieții să te poarte pe aripi sfinte, într-un zbor divin, plin de binecuvântare, iubire, credință și speranța! La mulți ani!

De Florii să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare! La mulți ani!

De Florii, izvorul etern al iubirii să îți învăluie sufletul în cununi de bucurie, în parfumul speranței și în razele credinței. La mulți ani!

Drumul vieții tale să fie presărat cu flori înmiresmate, gânduri alese și multă iubire! La mulți ani de Florii!

Dumnezeu să-ți poate pașii pe cărări plăcute Lui, să-ți umple inima cu bucurie și ochii de lumina, să-ți însenineze față cu un surâs și gură ta să dea slavă Lui. Fiecare zi să-ți fie sărbătoare! La mulți ani de Florii!

În Duminică Floriilor am rugat adierea vântului să îți aducă un buchet înmiresmat, gânduri bune, liniște, bucurie și iubire! La mulți ani!

Îți doresc că fiecare zi să-ți fie o binecuvântare, să ai credință vie și inima să-ți fie plină de puterea Duhului Sfânt, Dumnezeu să te călăuzească și să-ți fie aproape, iar bucuria în Hristos deplină! La mulți ani!

Dragă mea Narcisa, ocupi un loc special în peisajul admirabil al primăverii precum și în sufletul meu. Eșți specială și unică! La mulți ani de Florii!

Citește și: Nume care se sărbătoresc de Florii • Nume de băieți și fete care își sărbătoresc onomastica de Florii

Dragă Violetă, eșți mică și gingașă, inocența și frumoasă. De Florii să ai parte doar de bucurii. La mulți ani!

Drumul vieții tale să fie presărat cu flori, ghiocei că să îți păstrezi sufletul tânăr și curat, trandafiri că să fii veșnic iubita și margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești. Eșți cea mai aleasă floare între flori!

E timpul să renaștem odată cu Primăvară, e timpul să spunem “La Mulți Ani!” celei mai frumoase flori din viață noastră!

Eșți asemeni Narcisei, care este simbolul prieteniei, al bucuriei, al sincerității, al discreției și al modestiei. La mulți ani!

Eșți asemenilor florilor de la care ai primit numele, gingașă, cu un parfum îmbietor, pură și sinceră. La mulți ani Lăcrimioara!

Eșți o persoană minunată și veselă. Față ta zâmbitoare și inima caldă îmi luminează ziua. Sper că de Florii să ai parte de o zi cum eșți tu… minunată!

Citește și: Obiceiuri, superstiţii și tradiții de Florii

Azi intră-n Ierusalim/Călare pe mânz asin. De popor e așteptat, Că un mare împărat.

O, minune! O, minune! Și ție numai bine, La mulți ani!

E sărbătoare la Florii Cum n-a mai fost vreodată, Căci Cel prezis de profeții, Azi în Ierusalim s-arată. Îți doresc mulți ani și o viață minunată.

La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel! Acesta este unul dintre cele mai haioase mesaje de Florii.

Să va dea Dumnezeu sănătate de Florii!

La mulți ani, Florine! O zi plină de sănătate!

Eșți cea mai frumoasă floare! La mulți ani, Florentina!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea