Rămâi conectat

Curier Județean

Mesaje de „La mulți ani” de FLORII. URARI și FELICITARI pentru cei dragi, care poartă nume de flori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje de „La mulți ani” de FLORII 2023. Cele mai FRUMOASE urări și felicitări de Florii pentru cei dragi, care poartă nume de flori

Mesaje de Florii

În fiecare an, Floriile sunt sărbătorite în duminica dinaintea Sfintelor Sărbători de Paște. Creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea Domnului Iisus Hristos în Ierusalim, fiind totodată și una dintre sărbătorile în care mulţi români îşi sărbătoresc ziua numelui.

ziarulunirea.ro vă pune la dispoziție cele mai frumoase mesaje și urări de la mulți ani, pe care le puteți adresa celor dragi, care poartă nume de floare:

Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

De Florii să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor si toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura. La mulți ani!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!

Fie că pe oriunde ai merge, trandafiri să-ți răsară în cale și garoafe să-ți rămână în urmă. La mulți ani de Florii!

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar niciuna nu se compară cu tine! Ești cea mai frumoasă floare a mea! La mulți ani!

De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La mulţi ani!

Citește și: Obiceiuri, superstiţii și tradiții de Florii

Totul pe lume se schimbă. Doar florile se deschid în fiecare primavară. La mulți ani de Florii!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Să primești flori de ziua ta, să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani de Florii!

Azi uită cine eşti si trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a puritaăţii! La mulţi ani!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta… soarele a aflat și el, luna… da și ea! Fericire le-a adus, mie… împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulți ani!

Drumul vieții tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îți păstrezi sufletul tânăr și curat, cu trandafiri ca să fii veșnic iubită și cu margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești.

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Pentru că eşti femeie specială, toate florile din lume îţi urează într-un singur glas colorat: “La mulţi ani” ţie, unei alte flori!

Citește și: Mesaje de Paste fericit. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

Fiind o zi de sărbătoare creștinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu și să-l rog să ocrotească familiile noaștre și pe cei dragi ai noștri, oriunde s-ar afla, și să binecuvânteze vremurile și lumea în care trăim. Mult belșug și spor în toate!

Îţi mulţumesc, de ziua ta, pentru ca m-ai iubit cu gingășia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir și caldura unei flori de câmp. La mulţi ani!

„De zâmbet îți doresc să-ți fie fața plină,
În drumul tău să ai mereu lumină
În inimă să porți sămînță de de iubire
Mulți Ani și multă multă fericire!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea