Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mesaje de Anul Nou pentru copii. URĂRI și FELICITĂRI pentru cei mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje de Anul Nou 2023 pentru copii. URĂRI și FELICITĂRI de Anul Nou 2023 care pot fi transmise prin SMS de la părinți, bunici, frați pentru cei mici

Anul Nou se apropie cu pași repezi și oferă tuturor prilejul unui nou început. E vremea să credem în magia zilelor de sărbatoare, să zâmbim, să fim fericiți deoarece un an nou plin de surprize, împliniri și voie bună ne bate la poartă. Este timpul să lăsăm în trecut toate gândurile rele și nemulțumirile adunate, este momentul să ne deschidem inimile și să îmbrățișăm noul an cu sufletul și puritatea unui copil.

Mesaje de Anul NouUrări de Anul NouFelicitări de Anul Nou

În lista de mai jos poți citi cele mai frumoase mesaje și urări de anul nou adresate copiilor:

Azi Moș Gerilă a plecat în cea mai mare călătorie din an și mi-a promis că va veni și la tine să te bucure, așa că sper să vină cât mai repede și să te înveselească așa cum nu a mai făcut-o niciodată! La mulți ani!

Când din cer curge neaua minunată și cumpăna dintre ani se apropie cu pași repezi, începi să îți etalezi visele în cartea nescrisă a speranțelor. Îți urez să ai sărbătorile minunate și pline de lumină! La mulți ani!

Cu speranța că anul nou va fi mai bun decât cel care a trecut, îți trimit o mie de pupici și îți urez un An Nou Fericit.

Dacă simți că nimeni nu-ți vrea binele, uită-te pe cer, numără toate stelele, este binele ce ți-l vreau eu. La Mulți Ani și un An Nou fericit!

Deschide geamul ia un fulg de nea și puneți o dorință. Poate cineva de acolo de sus îți va auzi dorința și ți-o va îndeplini. La mulți ani!

Deschide-ți sufletul, primește bucuria acestei sărbători în inimă și dăruiește gânduri bune și iubire! La mulți ani!

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

E momentul să începi să visezi. Mai ai câteva ore de reverie, câteva ore de fericire, câteva ore de naivitate în care să crezi că toți oamenii sunt buni… La 12 noaptea nu îți vei pierde pantoful asemeni Cenușăresei, dar vine Noul An!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit. La mulți ani!

Este Anul Nou! Îți urez că noul an să fie unul excelent: să ai o primăvară plină de bucurie, o vara plină de odihnă, o toamna plină de iubire și o iarnă plină de căldură! La mulți ani!

Făcându-ți urările e ca și cum aș vrea să fiu o specie de spiriduș bun și simpatic ce are puterea de a realiza fiecare dorință a ta, cuvintele magice sunt aceleași. La Mulți Ani și un An Nou Fericit!

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru copii. FELICITĂRI și URĂRI pentru cei mici

Fie ca anul care începe să-ți aștearnă în cale, potecă netedă, vegheată de steluțe norocoase și îngeri bălai! Iar dorințele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulți ani!

Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa și în sufletul tău și al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înțelepciunea și generozitatea să vă fie călăuză în noul an! În speranța unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere și fericire!

Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case, fericire și belșug. La Mulți Ani!

Frumusețea iernii cu albul fulgilor de nea presărați peste gândurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea celor dragi în suflet, ne va petrece într-un nou an împliniți, iubiți, fericiți. Să aveți un an nou așa cum vi-l doriți!

Citește și: Mesaje de Ziua Copilului Sms -uri pentru 1 Iunie. Urări si felicitări de 1 iunie • Mesaje de 1 iunie

Îți doresc atâtea clipe fericite câți fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace și liniște în suflet și cu multă dragoste în inimă. La mulți ani!

Gânduri bune fug spre tine, sănătate și mult bine! Sărbători fericite și un An Nou de poveste! La mulți ani!

La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău, magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire și bucurie și rămâi așa pentru tot restul vieții. Fii raza mea de soare și luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârșit. La mulți ani!

Mesajul acesta de sărbători o să te facă să uiți de toate perioadele nefaste și o să-ți umple inima de veselie, fie ca aceste zile de sărbătoare să te ajute să descoperi bucuria în viață, alături de cei dragi ție! La mulți ani!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători acum și-n anii următori! La mulți ani!

Sursă: universdecopil.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea