Mesaj EMOȚIONAT al primei paciente din Alba, VINDECATĂ de COVID-19, pentru asistenta șefa de la Secția de Infecțioase a SJU

Mesaj EMOȚIONAT al primei paciente din Alba, VINDECATĂ de COVID-19, pentru asistenta șefa de la Secția de Infecțioase a SJU

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgența Alba au postat pe facebook mesajul emoționant al primei paciente confirmate cu coronavirus în alba și vindecată între timp, pentru asistenta șefă de la Secția de Infecțioase a SJU, cea care o primise cand a ajuns cu izoleta la spital.

”Bună, doamna Marcela. Țin să vă mulțumesc din inimă, dumneavoastră și colegelor dumneavoastră, pentru toată atenția acordată și să precizez că vă apreciez și stimez cu cea mai mare sinceritate. Știu că totul va fi bine, iar după ce toata nebunia aceasta va fi trecută, abia aștept să vă revăd. Multa sănătate și încredere”, este mesajul pacientei pentru cea care a îngrijit-o.

ELIT

„Aprecierile aduc parcă linia de sosire mai aproape în maratonul în care, astăzi, fără voia noastră, cu toții am devenit alergători. În linia întâi, de această dată, sunt cadrele medicale, a căror oboseală pălește în fața unor asemenea cuvinte, indiferent cât de mari ar fi eforturile și sacrificiile zilei.

Împărțim bucuria mesajului primit de doamna Marcela Vîlcan, asistent șef la secția Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, de la primul pacient declarat vindecat de COVID-19″, au scris reprezentanții SJU Alba pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...