Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mesaj EMOȚIONANT de mulțumire al femeii din Blaj, înjunghiată de un notar, pentru salvatorii ei: ”Datorită vouă azi pot umbla și îmi pot strânge copii și familia în brațe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaj EMOȚIONANT de mulțumire al femeii din Blaj, înjunghiată de un notar, pentru salvatorii ei: ”Datorită vouă azi pot umbla și îmi pot strânge copii și familia în brațe”

C.O., femeie de 38 de ani, din Blaj, care a fost înjunghiată în mod brutal de fostul iubit, un notar din Mureș, a postat un mesaj emoționant de mulțumire pentru salvatorii ei, dupa o lună de la evenimentul de coșmar.

Citește și: Femeie din Blaj, înjunghiată și plimbată cu mașina, de către fostul iubit. Agresorul, un notar din județul Mureș

”Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine, salvatorii mei. Datorită vouă, Paul și Raul, azi pot umbla și îmi pot strânge copii și familia în brațe. Mă închin în fața voastră!”, a scris C.O. pe Facebook.

Incidentul șocant a avut loc în Târnăveni, județul Mureș, la începutul lunii decembrie 2023, când un notar public în vârstă de 41 de ani și-a atacat fosta iubită într-un mod diabolic.

După o întâlnire, cei doi s-au urcat în mașină unde notarul ar fi atacat-o pe C.O. cu o armă albă, într-un mod extrem de brutal. Femeia a fost înjunghiată în repetate rânduri în zona abdominală, dar a suferit răni și la nivelul mâinilor, într-o încercare disperată de a se apăra.

Bărbatul s-a plimbat apoi cu femeia preț de aproximativ 2 ore, așteptând ca în urma hemoragiei să moară.

Doi polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Luduș, aflându-se în patrulare, în timp ce se deplasau pe DN 15, au observat un autoturism staționat pe un drum agricol, care nu avea de ce să-și justifice prezența pe acea cale de acces folosită exclusiv pentru muncile agricole.

Citește și: Mărturia celor doi polițiști care au salvat-o pe femeia din Alba, înjunghiată de un notar, din gelozie: „Toate hainele victimei erau efectiv îmbibate cu sânge”

La vederea autospecialei de poliție, șoferul a încercat să se pună în mișcare, însă polițiștii au blocat autoturismul. Paul și Raul, polițiști tineri, la început de carieră, nu au ezitat nicio secundă, au pus mâna pe arme și l-au somat pe bărbatul care se afla la volan să coboare. Bărbatul nu s-a supus imediat solicitărilor, iar aceștia s-au poziționat pentru a putea efectua foc, în situația în care agresorul i-ar fi atacat cu o armă albă. În final, șoferul a ridicat mâinile deasupra capului și a ieșit din autoturism. A fost imediat imobilizat prin încătușare, iar polițiștii i-au acordat primul ajutor victimei care prezenta mai multe plăgi prin înjunghiere, fiind într-o stare foarte gravă.

Paul și Raul, deși sunt la început de drum în această profesie, au dat dovadă de fler, de putere de stăpânire, de asumare, și cel mai important, au îndeplinit cea mai importantă atribuție a Poliției, să protejeze și să salveze viața. Ei au fost speranța femeii de a mai trăi. Dacă nu ar fi existat această intervenție, azi am fi vorbit despre o crimă odioasă.

Femeia trăiește pentru că Paul și Raul există!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Administratorul judiciar cere în instanță anularea antecontractului prin care Ovidiu Jidveian a scos din firmă 6 milioane de euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Administratorul judiciar cere în instanță anularea antecontractului prin care Ovidiu Jidveian a scos din firmă 6 milioane de euro Administratorul judiciar al societății Parc Residence Alpha SRL Alba Iulia, firmă implicată într-un scandal imobiliar uriaș, solicită în justiție anularea unui antecontract de vânzare-cumpărare încheiat de fostul administrator, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea