Medicul Radu Vieru a însoţit la Săvârşin o fanfară din judeţul Alba care l-a colindat pe Regele Mihai

    Majestatea Sa, Regele Mihai şi familia acestuia i-au primit, vineri, 23 decembrie, la domeniul regal de la Săvârşin pe membrii Fanfarei “Aurel Sechereşiu” de la Liceul Teoretic din Teiuş. Fanfara a fost condusă de Ioan Vinţeler iar muzicienii au fost însoţiţi şi de profesorul Gabriela Lascu, reprezentant al liceului din Teiuş şi, totodată, coordonator al acestei fanfare. În faţa regelui şi a membrilor familiei regale, artiştii au interpretat imnul regal şi trei colinde. Alături de fanfara din Teiuş, în faţa Majestăţii sale au fost prezenţi şi mai mulţi simpatizanţi ai monarhiei din judeţul Alba: medicul Radu Vieru, medicul Cristian Gruiţa, avocat Ina Gruiţa, doctor Lia Gruiţa, familia doctor Dorin Stan din Teiuş, Mircea Trifu, Vasi Petric şi Samuel Cosma. (M.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

n1m3n1 28 decembrie 2011 at 0:28

De ce nu a facut aceasta armata de medici o bucurie de sarbatori celor bolnavi, parasiti si suferinzi facand o vizita la Azilul de Batrani Alba Iulia si oferindu-le o consultatie gratuita batranilor de acolo si mai apoi, cum este datina, sa-i colinde ? Normal… acest fapt trecea, probabil, neobservat in comparatie cu vizita la Savarsin.

Costel* 28 decembrie 2011 at 16:49

Nu au facut, pentru ca acolo se fac vizitele cu 2-3 zile inaintea alegerilor poate le da si dumnealor cineva un vot, in plus acesti domni fiind foarte saraci au profitat de autobuzul fanfarei din Teius … si … hop si dumnealor …

Comentariile sunt oprite