Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Medici noi la un spital dintr-un oraș din județul Alba: Chirurg și medic ginecolog

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chirurg și medic ginecolog la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud.

Începând cu data de 15 mai 2019, s-au alăturat echipei medicale din cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud alți doi medici specialiști, ambii absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca, dar din promoții diferite, care au promovat concursul organizat în acest sens.

Potrivit ec. Ionela Anca, managerul spitalului abrudean, este vorba despre dr. Vasile Hodor – medic specialist chirurgie generală, respectiv dr. Nikolaos Frantzis – medic specialist obstetrică – ginecologie.

Dr. Vasile Hodor, în vârstă de 39 de ani, a profesat la Cluj-Napoca, dar a colaborat și cu alte unități medicale din țară, iar dr. Nikolaos Frantzis, în vârstă de 51 de ani, cetățean român de origine greacă, a lucrat ultima dată la Oradea.

„Eu cred că, dacă ai dotări și personal cu cine să lucrezi, nu contează unde ești: în oraș mare, oraș mic, sistemul sanitar eu zic că trebuie să fie la fel. Pacienţii vor beneficia de consultaţii în ambulatoriul integrat, internări de zi şi internări continue. Vă mulțumim pentru că în urma examenului susținut aţi ales să veniți la această instituție medicală de o importanță deosebită pentru noi toți și să oferiți servicii medicale pacienților care se adresează cu mare încredere specialiștilor din cadrul spitalului!”, a declarat pentru ziarul „Unirea” ec. Ionela Anca, directoarea Spitalului Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud.

Din echipa spitalului mai fac parte 2 medici chirurgi la Compartimentul Chirurgie Generală, 2 la Secția Medicină Internă, 2 la Secția Obstetrică – Ginecologie, rămânând de ocupat un post de medic pediatru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea