Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medic nou la Spitalul Orășenesc Cugir: Pediatrul Comșa Adriana a terminat recent rezidențiatul și este absolventă de medicină la Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Medic nou la Spitalul Orășenesc Cugir: Pediatrul Comșa Adriana a terminat recent rezidențiatul și este absolventă de medicină la Sibiu

Începând cu luna noiembrie, echipei de medici a Spitalului Orășenesc Cugir i se alătură medicul Comșa Mădălina Adriana – medic specialist pediatru.

Medicul pediatru este medicul copiilor, cel care se ocupă de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pacienților, cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani.

Dr. Comșa Adriana Mădălina, medic specialist pediatru, este absolventă a Facultății de medicină ULBS Sibiu, cu experiență dobândită pe perioada rezidențiatului în Clinica de Pediatrie Sibiu, unde a trecut cu success examenul pentru post organizat în luna octombrie a.c., iar din data de 01.11.2023, își va desfășura activitatea în cadrul Spilalului Orășenesc Cugir.

Programul de lucru al medicului, va fi de luni până vineri, între orele 08 – 15, iar activitatea va fi împărțită astfel :

– Orele 08 – 11.30 – Compartiment pediatrie
– Orele 11.30 – 15 – Cabinet Policlinică pediatrie.

onsultațiile în ambulatoriu se fac în baza unor programari prealabile la numărul de telefon de la Biroul de informații al spitalului 0258751621/0786225610 intre orele 07-15, iar consultațiile se efectuează de luni până vineri între orele 11:30 – 15:00. Pacientul trebuie să aibă asupra sa biletul de trimitere de la medicul de familie sau chitanța de plată a taxei de consultație, de la fișier.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Reabilitarea energetică a Primăriei Cergău Mare: Licitația de aproape 500.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reabilitarea energetică a Primăriei Cergău Mare: Licitația de aproape 500.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria comunei Cergău a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări în cadrul proiectului „Reabilitarea termică și eficientizare energetică clădire administrativă Cergău Mare, județul Alba”. Valoarea totală estimată a contractului este de 472.203,98 de lei.

Obiectivul general al proiectului este: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Obiectivul este renovarea energetică moderată a clădirilor publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Investiția finanțează renovarea moderată a clădirilor publice eligibile.

Renovarea va conduce la o reducere cu 30% a necesarului de energie primară, demonstrată prin studiul de audit energetic elaborat în faza de proiectare și certificatul de performanță energetică realizat la finalizarea investiției.

Obiectivul specific al proiectului: Obiectivul este renovarea energetică moderată a clădirii administrative din Cergau, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

Lucrarile constau în principal în:

– Lucrari de izolare termica a fatadei
– Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electirce si/sau termice pentru consumul propriu, utilizarea resurselor regenerabile de energie
– Lucrari de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare si/sau ventilatie mecanica
– Alte lucrari care conduc la eficientizarea energetica a cladirii

Atribuirea contractului de lucrări având ca obiect “Achizitie lucrari pentru realizarea obiectivului de investitie “REABILITAREA TERMICA SI EFICIENTIZARE ENERGETICA CLADIRE ADMINISTRATIVA CERGAU MARE, JUD ALBA ” proiect finantat prin Planul national de redresare și reziliență în cadrul apelurilor de proiecte PNRR/2022/C10, componenta 10 — Fondul local.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare