Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medic nou, în specialitatea neurologie, la Spitalul Orășenesc Cugir: Forțe proaspete în cadrul Ambulatoriului de specialitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu luna martie 2021 Spitalul Orășenesc Cugir oferă servicii medicale în regim ambulatoriu și în specialitatea de neurologie. Echipa de medici a Spitalului Orășenesc Cugir a fost completată un medic specialist în neurologie.

Medicul Nicoară Ana Maria, își desfășoară activitatea în cadrul Ambulatoriului de specialitate, în zilele de luni până vineri, între orele 08 – 15. Consultațiile se efectuează în baza biletului de trimitere sau în lipsa biletului de trimitere, contra unei taxe care se achită la fișier și în baza unei programări prealabile, la nr. de telefon 0258751621.

Dr. Nicoară Ana Maria este originară din Craiova, absolventă a cursurilor Facultății de medicină și farmacie din Craiova, specializându-se pe periodă rezidențiatului pe secția de Neurologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj Napoca.

,,Venirea la post a dr. Nicoară Ana Maria, medic specialist neurolog reprezintă un sprijin acordat pacienților din Cugir și zonele limitrofe, care au nevoie de consult în această specialitate și care până acum erau nevoiți să se adreseze altor furnizori de servicii din județ care ofereau astfel de servicii. De asemenea, pe lângă avantajul diversificării serviciilor medicale oferite, prezența unui neurolog contribuie și la creșterea calității actului medical și pe celelalte specialități, medicul neurolog efectuând consulturi interdiciplinare pentru pacienții internați pe celelate secții” a declarat managerul Spitalului Orășenesc Cugir, jr. Arion Florin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea