Rămâi conectat

Sport

Meciul fostelor glorii de la Cricău și Tibru nu va avea loc nici anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus

Dan HENEGAR

Publicat

în

Meciul de fotbal al fostelor glorii de la Gloria Cricău (antrenor Peter Drăgan) și Sportul Tibru (antrenor Emil Groza, plecat în acest an în lumea îngerilor) nu va avea loc nici anul acesta.

Organizatorii au luat decizia să amâne evenimentul pentru anul viitor pentru a-i proteja pe participanți. “Vedem că încă nu s-au reluat competițiile fotbalistice la nivelul județului Alba, chiar dacă măsurile sanitare adoptate în contextul evoluției pandemiei de coronavirus s-au mai relaxat. Protocolul sanitar impus este încă dificil de îndeplinit și, mai cu seamă, nu dorim să îi expunem riscului îmbolnăvirii pe protagoniștii acestui eveniment, mulți dintre ei ajunși la vârste respectabile. Sper să ne revedem cu toții sănătoși la acest meci special în vara anului viitor”, a transmis Darius Nicolae Iacșa, reprezentant al organizatorilor.

Evenimentul fotbalistic de suflet, “meciul generațiilor”, ce reunea fostele glorii fotbalistice din Cricău și Tibru, a strâns până în prezent 3 ediții, fiind, dincolo de latura sportivă, un prilej excelent de rememorare a vremurilor de aur ale fotbalului din comuna Cricău. O întâlnire simbolică, o acțiune ce a debutat în 2017, întreruptă însă din cauza pandemiei de coronavirus. Din comuna Cricău sunt fotbaliști ce au ajuns la echipa națională a României: Cătălin Popa (fost echipier al echipelor Inter Sibiu și Rapid) și Nicolae Stanciu (originar din Craiva). Ultimul, în vârstă de 28 de ani, este primul jucător plecat din Alba ce a evoluat vreodată la un turneu final (Campionatul European din 2016) și este primul din Alba în privința trofeelor strânse în carieră, ajungând la 11, după eventul reușit în Cehia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea