Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

McDonald’s face angajări pentru primul restaurant pe care îl deschide la Alba Iulia. Cum trebuie să fie candidatul ideal și ce salarii oferă compania

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

McDonald’s face angajări pentru primul restaurant pe care îl deschide la Alba Iulia. Cum trebuie să fie candidatul ideal și ce salarii oferă compania

Oportunități pentru tinerii care sunt în căutarea unui loc de muncă la Alba Iulia. McDonald’s România are mai multe job-uri disponibile pentru primul restaurant pe care îl va deschide în oraș.

Potrivit anunțului, se caută Guest Experience Leader, barista, hostess și crew. Cât ține de salarii, acestea sunt în funcţie de experienţă şi numărul de ore lucrate. Cei care vor lucra pe posturi de crew și barista pot câștiga 2.000 de lei pe luna, iar cei care vor lucra ca şi hostess 2.300 de lei, în timp ce un Guest Experience Leader câştigă 2.500 de lei.

Dacă eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică, eşti încă student şi doreşti să acumulezi experienţă profesională, poți aplica pentru poziţia de Crew. Te așteaptă numeroase beneficii: un program de lucru flexibil, pregătire profesională, dar şi oportunitatea de promovare într-un timp foarte scurt. În calitate de lucrător Crew, te vei ocupa de activități variate, care includ toate zonele unui restaurant McDonald’s: bucătăria, casa de marcat și sala de mese. Astfel, ai şansa de a-ți dezvolta setul de abilități practice, dar și pe cele de comunicare, în urma interacțiunii cu clienții.

Dacă în schimb zâmbetul e punctul tău forte (și accesoriul preferat!), îți place să comunici cu persoanele din jurul tău și, mai ales, îți plac foarte mult copiii, aplică pentru poziția de Hostess și vei avea ocazia să întâmpini oameni frumoși în fiecare zi. În plus, vei organiza petreceri de neuitat pentru copii și vei putea interacționa cu cei mici în cadrul atelierelor de creație și în Clubul de Vacanță de la McDonald’s. Activitatea din restaurantele McDonald’s se bazează pe interacțiunea constantă dintre angajați și clienți. În calitate de Hostess, vei lua contact cu toți clienții care ne vizitează – de la copii, la părinții și bunicii acestora, care vin la McDonald’s pentru o pauză de relaxare. În plus, te vei bucura de numeroase avantaje, precum flexibilitatea programului, un pachet specific de bonusuri. Iar dacă ești încă la facultate, poți aplica pentru o bursă McDonald’s acordată pe baza rezultatelor extraordinare de la job și de la școală.

Dacă ești productiv dimineața, iar aroma unică de cafea îți oferă energia necesară pentru a te bucura de fiecare moment al zilei, atunci aplică pentru poziția de Barista la McCafé și beneficiază de un program complet de pregătire profesională, o atmosferă plăcută întreținută de colegi dinamici și multe alte avantaje. Vei avea ocazia să împarți mii de zâmbete oamenilor din jurul tău și să-ți dezvolți, astfel, abilitățile de comunicare. Buna dispoziție este nelipsită din restaurante, iar McMomentele trăite în fiecare zi alături de echipa ta se pot transforma în amintiri de neuitat.

La McDonald’s, experiența pozitivă a vizitatorilor care pășesc pragul restaurantelor este prioritară. Dacă îți place să interacționezi constant cu oamenii din jurul tău, atunci aplică pentru poziția de Guest Experience Leader. Plasarea comenzilor prin intermediul noilor kiosk-uri digitale este o experiență nouă pentru oamenii care nu sunt familiari cu sistemul tehnologic implementat recent în unele dintre restaurantele noastre. În calitate de Guest Experience Leader (GEL), vei avea ocazia să ajuți clienții și să le explici pas cu pas ce înseamnă inovația la McDonald’s. Astfel, te vei asigura că buna lor dispoziție rămâne intactă pe tot parcursul vizitei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea