Maternitatea Bucur din Capitală devine o unitate medicală dedicată exclusiv tratării femeilor gravide infectate cu COVID-19

Paul Voicu - Primar 2020
Maternitatea Bucur din Capitală devine o unitate medicală dedicată exclusiv tratării femeilor gravide infectate cu COVID-19

Maternitatea Bucur din București va deveni o maternitate exclusivă pentru femeile infectate cu noul coronavirus, potrivit anunțului comunicatului de presă făcut de Grupul de Comunicare Strategică.

În această dimineață, conducerea Ministerului Sănătății și cea a Comisiei de Obstetrică- Ginecologie a MS au decis ca Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sf. Ioan să preia eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus COVID 19.

ELIT

Maternitatea Bucur va fi exclusă din circuitul obișnuit, toate pacientele care se află în această unitate în prezent vor fi transferate în celelalte unități similare din București.

De asemenea, urgențele medicale vor fi redirecționate spre alte maternități.

Mihail David - 2020

Reamintim că, în cursul zilei de ieri Spitalul Clinic Colentina din Capitală a fost desemnat ca unitate medicală unde vor fi tratate infecțiile cu noul COVID-19, după ce toți pacienții din această unitate medicală vor fi externați sau transferați în alte unități, după caz.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...