Măști GRATUITE pentru toți românii. Victor Ponta: ”Depunem proiect de lege, îl și aprobăm rapid”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că din data de 15 mai, după expirarea stării de urgență, că românii vor fi obligați să poarte mască pe termen nelimitat, în spațiile publice închise și în transportul public. Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la România TV, că a vorbit, deja, în Parlament, iar joi va fi aprobată o lege prin care Guvernul va fi obligat să cumpere și să distribuie gratuit măști populației.

”Mâine, depunem proiect de lege, îl și aprobăm rapid, ca Guvernul României să achiziționeze măști și să le distribuie oamenilor. Oamenii nu au bani ca să cumpere măști, nu au de unde. E o discriminare și un abuz. Nu poți să le spui românilor: ”nu aveți voie să ieșiți din casă fără mască”, dar nu se găsesc măști sau sunt foarte scumpe, ca la farmacia de la Huși a ministrului Sănătății.

ELIT

Statul român, prin UNIFARM, trebuie să cumpere măști direct de la producători, din China sau România, și să le distribuie, abia apoi să dea amenzi celor care nu poartă mască. Altfel, se va ajunge la speculă și la prețuri uriașe.”, a spus Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...