MARȚI: Se întrerupe furnizarea apei potabile în Sebeș și Petrești, pentru 40 de ore. APA CTTA Alba va efectua lucrări la rețea. Precizări pentru cetățeni

SC APA CTTA SA ALBA Sucursala Sebeș anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 25 aprilie 2017, începând cu ora 3:00, în vederea efectuării unor lucrări la instalația hidraulică pe aducțiunea generală DN 1200 mm, zona statiei de tratare apă Petrești, unde se va monta o vană automată de reglare debit și presiune, și pentru finalizarea procesului de sectorizare a orașului Sebes, respectiv înlocuirea vanelor DN 400 și DN 600 în căminul CW0.

Potrivit reprezentanților APA CTTA, durata acestor lucrări se estimează la 40 h.

ELIT

”Menționăm că, localitățile afectate de întreruperea furnizării apei potabile sunt Sebeș și Petrești. Pe parcursul efectuării acestor lucrări și la repunerea în functiune a aductiunii generale, pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situatie în care vom fi nevoiți să procedăm la purjare apei, până la încadrarea în parametrii de calitate”, transmit reprezentanții Apa CTTA.  (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...