Rămâi conectat

Curier Județean

MARȚI: ”Concert de colinde”, la Câmpeni. Spectacol susținut de Ansamblul Folcloric al județului Alba, interpreți renumiți de folclor și grupuri de colindători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Afis CâmpeniConsiliul Județean Alba și Centrul de Cultură Augustin Bena Alba organizează marți 22 decembrie 2015 începând cu ora 18.00, la sala de evenimente ,,Regal,, din localitatea Câmpeni, spectacolul intitulat ,,Concert de Colinde,,.

Spectacolul este susținut de ansamblul folcloric al județului Alba condus de dirijorul Alexandru Pal și de soliștii ansamblului Roxana Reche, Floricica Moga, Dorina Narița, Maria Filimon și Cătălin Hașa.

Alături de ei vor colinda pentru locuitorii Munților Apuseni Corul ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel,, al bisericii ortodoxe din Câmpeni, grupul de colindători ,,Tradiții,, din Abrud, grupul ,,Primavera,, din Alba Iulia și renumiții interpreți de folclor Leontina Fărcaș însoțită de grupul Muguri de Tezaur și Nicolae Furdui Iancu însoțit de Tudor Furdui Iancu și formația ,,Crai Nou,,.

Intrarea la eveniment este liberă și este cadoul oferit în prag de sărbători de către Consiliul Județean Alba pentru toți locuitorii Munților Apuseni.  (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea