Rămâi conectat

Sport

Marius Opric asigură interimatul la Metalurgistul Cugir *La meciul cu Unirea Jucu va fi prezent şi Sebastian Moga

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moga Metalurgistul CugirDespărţirea rapidă de Dan Mănăilă, după numai două meciuri oficiale, la Hunedoara în cupă şi la Galda de Jos în prima rundă, l-a readus pe banca tehnică a formaţiei de sub Drăgana pe antrenorul Marius Opric, cel care va conduce Metalurgistul Cugir în etapa a doua a Ligii a 3-a, debutul pe propriul teren, cu Unirea Jucu, sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 17.00.

Pe de altă parte însă, oficialii cugireni continuă căutările pentru găsirea unui nou antrenor principal, la acest meci urmând să asiste şi bistriţeanul Sebastian Moga, fost secund la Corona Braşov. Moga (42 ani) a fost pe lista de aşteptare a Metalurgistului în vară, alături de Pelici sau Gherman, înainte de instalarea lui Mănăilă. Astfel, şefii divizionarei terţe urmează să poarte o rundă de negocieri cu fotbalistul a cărui carieră a cuprins echipele Gloria Bistriţa, Dinamo, „U” Cluj, Ceahlăul Piatra Neamţ, Kecskemet şi Oroshaza (ultimele două din Ungaria).

Noi am rămas în relaţii foarte bune cu Marius Opric încă de când ne-am despărţit după campionatul trecut. Suntem prieteni şi a acceptat să ne ajute în acest moment, interimatul său având o durată nedeterminată. Plecarea lui Mănăilă nu dorim să o comentăm prea mult, preferăm să ne gândim la ce vom face. Studiem diverse variante, negociem şi cu Sebastian Moga, dar rămâne de văzut cum vom concretiza aceste tratative”, a spus preşedintele Ciprian Pahone.

Când a acceptat provocarea venită de la Cugir, Mănăilă declara că „s-a întors acasă„, iar în această săptămână după ce a părăsit Metalurgistul Cugir a luat în discuţie „nepotrivirea de caracter”.

Mandatul său a însemnat 6 săptămâni şi două rezultate mai degrabă nesatisfăcătoare, eliminare în cupă la Hunedoara, după loviturile de departajare şi semieşecul cu nou-promovata Industria Galda de Jos, remiză albă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea