Marius Moga a devenit tătic! Soția sa, Bianca, a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă!

Marius Moga, cunoscutul cântăreț și compozitor originar din Alba Iulia, este în culmea fericirii! Soția sa, Bianca Lăpuşte, a născut primul copil al cuplului. Frumoasa blondă adus pe lume, în urmă cu puţin timp o fetiţă sănătoasă.

marius moga si bianca lapusteDin câte se pare, Bianca ar fi născut la Cluj. Ea a refuzat ca evenimentul să aibă loc la Bucureşti, conform spynews.ro.

De altfel, cei doi știau încă din luna mai că vor avea o fetiță. „Am emoții. Te gândești, că băieții sunt mai golani. Ne-am gândit la mai multe nume. Va purta cu siguranță numele Maria. Și ne mai gândim și la alte nume”, a declarat atunci, artistul, la o emisiune de la o televiziune națională.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte sunt împreună de aproape doi ani, iar relaţia a avansat cu paşi repezi. Punctul culminant s-a produs în noiembrie 2014, când juratul de la “Vocea României” a cerut-o de nevastă în direct, în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Cei doi au spus ”DA”  în fața ofițerului de stare civilă în luna iulie, iar marele eveniment a fost celebrat în curtea familei Moga, la Alba Iulia, într-un cadru restrâns, departe de ochii presei. (foto)

Moga este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...