Rămâi conectat

Sport

Maria Constantinescu și antrenorul Cătălin Costea (Student Sport Alba Iulia), în formula ideală a Campionatului de Futsal

Dan HENEGAR

Publicat

în

În urma desfășurării Campionatului Național de Futsal Feminin, a fost aleasă echipa ideală a competiției. Un motiv de mândrie pentru fotbalul din Cetatea Marii Uniri este dat de faptul că doi reprezentanți ai Student Sport Alba Iulia se regăsesc în formula ideală: antrenorul Cătălin Costea și fundașul Maria Constantinescu (21 de ani).

Echipa campionatului de futsal are următoarea componență: Mirela Abălașei (Luca Brașov) – portar, Izabela Mureșan (Luca Brașov) – fundaș, Maria Constantinescu (Student Sport Alba Iulia) – fundaș, Elena Raduc (Luca Brașov) – mijlocaș, Anita Antal (AFK Csikszereda Miercurea Ciuc) – atacant, antrenor Cătălin Costea (Student Sport Alba Iulia).

Mă bucur că după aproape doi ani de muncă încep să se vadă cu adevărat roadele și, încet, încet, dacă această pandemie ne va lăsa, o să le și culegem. Toate fetele sunt jucătoare deosebite, dar la finalul campionatului cele mai bune dintre cele mai bune au fost votate de către antrenori și spre bucuria noastră ne putem lăuda cu Maria Constantinescu, o jucătoare care este crescută 100% de clubul nostru, care dintr-o fetiţă normală ce juca fotbal când și când, a ajuns să devină o jucătoare certă la nivel național, aceasta fiind și căpitanul echipei. Pe mine acest premiu mă onorează doar din prisma confirmării că ceea ce fac este bine, deoarece timp de 2 ani m-am luptat cu tot felul de mentalități și a trebuit să port o muncă de lămurire atât cu fetele, cât şi cu cei din zona sportului, care au o anumită reținere în privinţa fotbalului feminin. Ma bucur că pot sărbători prin aceste două distincții un campionat dificil, dar frumos”, a declarat Cătălin Costea, preşedintele Student Sport Alba Iulia, antrenor care este ajutat pe banca tehnică de Georgiana Neghiu – antrenor secund.

Student Sport Alba Iulia, formație înființată în vara anului 2019, ce a activat în eșalonul terț la fotbal pe teren de dimensiuni normale și a promovat în Liga a 2-a, și-a realizat obiectivul și a reușit o performanță deosebită, calificându-se într-o competiție europeană la futsal prin accederea în ultimul act al Cupei României, disputată recent la Alba Iulia. Formația din Cetatea Marii Uniri va fi una dintre cele trei reprezentante ale țării noastre în Cupa FEF, întrecere continentală programată în luna aprilie în Italia (data și locația se pot modifica, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus).

Împreună cu Georgiana formăm o echipă cu scopuri comune. Avem roluri diferite pentru a putea acoperi nevoile echipei, pentru asta avem o comunicare permanentă. Avem încredere și apreciem efortul tuturor fetelor implicate în acest proiect, avem un lider bun, pe Maria Constantinescu. Nu dorim neapărat să avem succes imediat, încă suntem în căutarea unei identități şi mai avem mult de muncă până putem spune cu adevărat că suntem o ECHIPĂ, ce pot spune sigur este că am format o familie și ne bucurăm de fiecare moment atunci când ne strângem pentru a juca fotbal”, a conchis Costea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea