Rămâi conectat

Curier Județean

Mari reduceri de sezon şi promoţii, la Alba Mall. Articole din seria brandurilor de top, cu 70 la sută reducere

Alexandra Mates

Publicat

în

reduceri Alba MallPasionaţii de shopping, care încă nu au reuşit să-şi bifeze tot de pe listele de cumpărături, au ocazia de a face asta în această perioadă, achiziţionând produse la super preţuri. Centrul comercial Alba Mall, la fel ca toate marile centre comerciale din ţară, are reduceri reale, preţuri ireal de mici şi oportunităţi nenumărate de shopping.

 Perioada reducerilor la Alba Mall a început la jumătatea lunii ianuarie şi se va întinde până la începutul primăverii, o veste bună pentru împătimiţii cumpărăturilor care nu au ajuns încă să se bucure de promoţii.

 Administratorul  mall-ului, Voicu Vuscan, garantează tuturor că ceea ce scrie pe afişul de la intrarea în magazin se găseşte şi în magazin: “Pentru că nu am avut şansa să inventăm chiar noi conceptele de reduceri, sales sau soldari, nu ne rămâne decât să le dăm formele şi, mai ales, procentele cele mai atractive pentru clienţii noştri. La ALBA MALL ce scrie pe afiş, găseşti şi-n magazin. Iar asta este, înainte de o campanie de vânzări, o dovadă de respect pentru clienţii noştri”, a declarat Voicu Vuscan.

 În procente, reducerile aplicate de magazinele din Alba Mall pornesc de la 20% şi pot ajunge chiar şi până la 70%, la articolele de sezon şi nu numai, adică un adevărat chilipir pentru cei care îşi doresc branduri de top la preţuri mai mult decât rezonabile.

În imaginea alăturată puteţi observa reducerile în procente aplicate la magazinele din Alba Mall.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea