Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Mare PETRECERE, SÂMBĂTĂ, în ALBA! Se deschide Club MERCUR. Ce surprize vă aşteaptă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Club MercurPiscină interioară, club la etaj, petreceri „nebune” şi muzică bună. Asta vă aşteaptă în cea mai nouă locaţie de distracţie din Alba.  Sâmbătă, la ceas de seară, se deschide oficial Mercur Club, un loc care promite să ofere „distracţie mare”. La momentul inaugurării se vor ocupa de atmosferă  Dj Ecos (Edy Coş) şi DJ Earlo, care au pregătit pentru petrecăreţi cele mai tari hituri ale momentului.

Anul 2014 aduce noutăţi în materie de distracţie albaiulienilor şi nu numai. De sâmbătă tinerii cu chef de viaţă vor avea un nou local unde să-şi petreacă nopţile. Club Mercur îşi deschide porţile şi îi aşteaptă la marea inaugurare pe toţi amatorii de distracţie, curioşi de ce le oferă noua locaţie.

Surpriza şi ceea ce îl face diferit de alte cluburi din oraş este piscina interioară, ce va fi pusă la dispoziţia petrecăreţilor (îmbrăcaţi adecvat). Aşadar, după câteva ore de petrecut cu muzică bună şi cocktailuri dintre cele mai gustoase, clienţii pot alege să se relaxeze alături de prieteni în piscină. Mai multe detalii veţi primi la faţa locului.

Clubul are o capacitate de peste 200 de persoane şi va organiza petreceri cu tematică în fiecare zi de vineri. Iar dacă în sezonul rece mercur-spa-wellness28petrecerile se dau înăuntru, vara distracţia se mută în aer liber, în jurul piscinei de afară, inaugurată vara trecută. Vezi aici cum se distrau tinerii pe timp de vară la piscina exterioară.

Club Mercur este situat la ieşire din Alba Iulia, înspre Sebeş, la trei poduri (intersecţia cu drumul spre Vinţ).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea