Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, pe “Cetate”, CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni | Start dificil pentru studenți, contra pretendentei la promovare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Debut extrem de dificil pentru studenții din Cetatea Marii Uniri în sezonul de primăvară, mâine de la ora 15.00, pe “Cetate”, contra Unirii Ungheni (clasată pe ultima treaptă a podiumului, 26 de puncte), formație cu obiectiv declarat clasarea pe locul secund pentru a participa la barajul de promovare.

Sunt două formații care au mutat masiv în intersezon, mureșenii reușind transferuri interesante precum Al. Oltean (golgheterul Sănătății Cluj, cu 10 reușite), Șugar (SCM Zalău), Vomir (Unirea Dej), A. Bucur (Ceahlăul Piatra neamț), Coza și R. Trif (Unirea Constanța), Dușmanu (Hermannstadt, fost și la Metalurgistul Cugir) sau Szasz (Cegled, Ungaria).

Vizitatorii (cu cugireanul M. Codrea și ex-uniristul Fl. Istrate) vin după două insuccese succesive, iar în toamnă au învins la limită, în meciul direct, din penalty. Din cele 4 victorii externe, Unirea Ungheni a realizat două în Alba (4-2 pe “Cetate”, cu CSM Unirea și 2-1 la Ocna Mureș). Nou-promovata se plasează pe poziția a 6-a din Seria 9 (18 puncte), la mijlocul ierarhiei, fără prea mari șanse la play-off și departe de zona fierbinte.

Întâlnim o echipă cu pretenții de promovare, care s-a întărit în această pauză. Și noi suntem mai puternici, dar în același timp avizați de dificultatea confruntării, Este start de sezon, un joc important și vrem să debutăm cu dreptul”, a precizat Mihai Manea, absent fiind Ionică (suspendat).

Celelalte două jocuri din sezonul regular sunt la Tg. Mureș (etapa a 17-a) și acasă cu liderul imbatabil Corvinul Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea