Rămâi conectat

Sport

Mâine, Gaz Metan Mediaş, old boys, amical în Cetatea Marii Uniri | „Profesorul” Pustai împotriva Universităţii „1 Decembrie 1918”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, la ora 19.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se dispută o interesantă partidă amicală, între o echipă a universităţii din Cetatea Marii Uniri (din care fac parte printre alţii rectorul Daniel Breaz şi Bogdan Duma – preşedintele CSU Alba Iulia) şi formaţia de old boys a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş.

În distribuţia vizitatorilor se vor regăsi antrenorul Cristian Pustai, alături de brazilianul Eric de Oliveira, dar şi jucători din generaţii anterioare ale “Gazului”. Întâlnirea a fost intermediată de albaiulianul Ioan Mărginean „Limoniu”, oficial al prim-divizionarei, cel care este şi socrul lui Bogdan Duma, portarul din acest meci al selecţionatei Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Înainte de a ajunge la Alba Iulia, Gaz Metan Mediaş va susţine un meci de verificare, în deplasare, cu CFR Cluj, mâine dimineaţă, la ora 12.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea