Rămâi conectat

Actualitate

LUNI: APA CTTA va efectua lucrări de spălare a tronsonului Galda-Teiuș. Consumatorii afectați și numărul de telefon la care pot suna pentru eventuale perturbații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SC APA CTTA SA ALBA anunță că în data de 26 februarie 2018, începând cu ora 7.00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului SP Galda-Teiuș, Dn 600 mm, din aducțiunea cu apă potabilă SP Galda-Aiud-Ocna Mureș.

Durata se estimează la 10 ore, iar consumatorii afectați  de această întrerupere vor fi cei de pe tronsonul SP Galda-Teiuș.

”Pe parcursul spălării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea în parametrii de calitate.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și în zilele imediat următoare, pe tronsonul Teiuș-Ocna Mureș parametrii turbiditate și debit să sufere modificări, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmit reprezentanții APA CTTA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea