LUNI: APA CTTA va efectua lucrări de spălare a tronsonului Galda-Teiuș. Consumatorii afectați și numărul de telefon la care pot suna pentru eventuale perturbații

Paul Voicu - Primar 2020

SC APA CTTA SA ALBA anunță că în data de 26 februarie 2018, începând cu ora 7.00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului SP Galda-Teiuș, Dn 600 mm, din aducțiunea cu apă potabilă SP Galda-Aiud-Ocna Mureș.

Durata se estimează la 10 ore, iar consumatorii afectați  de această întrerupere vor fi cei de pe tronsonul SP Galda-Teiuș.

ELIT

”Pe parcursul spălării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea în parametrii de calitate.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și în zilele imediat următoare, pe tronsonul Teiuș-Ocna Mureș parametrii turbiditate și debit să sufere modificări, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere.

Mihail David - 2020

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmit reprezentanții APA CTTA.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...