Rămâi conectat

Curier Județean

Luni, 18 mai: Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș își reia parțial activitatea. Activitățile cu publicul rămân suspendate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 18 mai 2020, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș își va relua parțial activitatea, în sensul reactivării serviciului de împrumut la domiciliu, pentru moment activitățile cu publicul rămânând suspendate.

Respectând recomandările formulate de Institutul Național de Sănătate Publică, serviciul de împrumut la domiciliu al Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș a fost organizat astfel încât să fie prevenit riscul contaminării cu virusul Covid-19. Astfel, acesta va funcționa exclusiv în baza unor programări prealabile, realizate telefonic (utilizând numărul de telefon: 0258/732848) sau prin e-mail (utilizând adresa: [email protected]). În momentul programării, utilizatorului îi va fi comunicată data și ora la care se poate prezenta la sediul bibliotecii pentru ridicarea/predarea publicației.

Deservirea publicului se va realiza zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00. Accesul publicului în bibliotecă va fi limitat, astfel încât să existe o distanță de minim 2 m. între persoane și va fi condiționat de purtarea măștii de protecție (medicală/non-medicală), de dezinfectarea mâinilor și verificarea temperaturii.

Pentru cei care doresc să beneficieze de serviciile oferite de bibliotecă, se va utiliza sistemul înscrierilor telefonice (la numărul de telefon: 0258/732848) sau prin e-mail (la adresa: [email protected]), permisul de bibliotecă urmând a fi eliberat cu ocazia primului împrumut.
Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș își va relua gradual activitatea cu publicul, în funcție de recomandările și normele impuse de instituțiile abilitate din țara noastră.

Reamintim faptul că pe tot parcursul stării de urgență (16 martie-14 mai 2020), Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș a desfășurat campania „Ne pasă! Bibliotecă pentru acasă!”, prin intermediul căreia o parte a serviciilor furnizate către comunitate au fost disponibile în mediul online și pe rețelele de socializare. Prin intermediul acestei campanii inedite, s-a menținut legătura cu toate categoriile de utilizatori ai serviciilor bibliotecii, care au primit materiale informative, instructiv-educative, prezentări și recenzii de carte, materiale foto-video etc. Acest proiect va fi continuat și pe parcursul stării de alertă, respectiv intervalul 18 mai-13 iunie 2020, până în momentul reluării activității cu publicul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea