Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Luminiţa Moldovan şi Eusebiu Toader au câştigat titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma voturilor acordate de internauţi, titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea vor fi acordate Luminiţei Moldovan şi lui Eusebiu Toader, de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia. Cei doi au strâns cele mai multe voturi, din partea utilizatorilor de Facebook.

Campioana României la 3 kilometri marş, Luminiţa Moldovan a strâng peste 1800 de like-uri, la articolul postat pe ziarulunirea.ro. Aceasta a fost la o distanţă de 500 de voturi de ocupanta locului secund, fiind şi cea mai bine clasată, de până acum, dintre bobocii participanţi la baluri. „Nu mă aşteptam să mă voteze aşa mulţi. Le mulţumesc tuturor şi sunt fericită pentru premiul câştigat”, a spus Luminiţa, după câştigarea premiului de Miss Ziarul Unirea.

După cum ne-a spus, pentru Eusebiu părerea juriului, de la concursul organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor contează mai puţin, dar părerea internauţilor a contat mult pentru acesta, care a fost cel mai „apreciat” boboc de la Economic. El a câştigat premiul de Mister Ziarul Unirea, fiind clasat la o diferenţă de aproximativ 200 de  voturi, de ocupantul locului secund. „Vă mulţumesc la toţi pentru like-urile şi share-urile de pe Facebook. Vă mulţumesc că m-aţi susţinut şi mă susţineţi. Nu mă aşteptam într-un număr atât de mare. Sunt bucuros că am reuşit să-mi îndeplinesc dorinţa, iar ce se va întâmpla deseară depinde doar de decizia juriului”, a spus Seby.

În urma clasării pe primul loc, cei doi vor primi din partea Ziarului Unirea o masă după balul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, la after party, în Club Stage, unde vor avea consumaţie de 100 de lei fiecare. Aceştia vor mai primi un tricou personalizat cu Ziarul Unirea pentru a-şi aminti mereu de titlul câştigat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea