Ziarul Unirea

Ludovic Orban pe Transalpina: Este un drum extrem de important, care asigura legătura între Ardeal și Oltenia. Trebuie să-l aducem în parametrii tehnici

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Premierul Ludovic Orban se află astăzi, 24 iulie 2020, într-o vizită de lucru în judeţul Alba. Programul a inclus și o deplasare pe DN 67C (Transalpina), în vederea recepţiei lucrărilor de reabilitare prin reciclare în situ a 32 km drum şi montare parapeţi.

„Transalpina este un drum extrem de important, nu numai ca valoare turistică, ci asigură și legătură între Ardeal și Oltenia. E un drum pe care trebuie să-l aducem în parametrii tehnici. Calitatea drumului lasă încă de dorit în anumite zone, nu sunt finalizate practic toate lucrările, parapeți și alte lucrări de susținere a pereților. Sigur, mai sunt încurcături juridice pe care trebuie să le clarificăm în curând”, a declarat Ludovic Orban.

ELIT

În ceea ce-i privește pe românii care vor să plece în vacanță, premierul i-a avertizat: „Să se protejeze. Să respecte normele de siguranță, purtarea măștii, distanță fizică, igienă personală. Sunt lucruri simple, dacă le respectăm, nu ne imbolnavim. Dacă ne imbolnavim ducem boală acasă și îi imbolnavim pe cei dragi, pe prietenei, pe colegi. Trebuie să fim responsabili și să ne păzim de acest virus pervers”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419