Rămâi conectat

Curier Județean

Locuitorii dintr-un județ vecin s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe sinistrații din Răchita

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apelurile de ajutor pentru sinistrații din satul Răchita, lansate le rețeaua de socializare au avut ecouri până dincolo de granița județului Alba. Mai mulți localnici din Miercurea Sibiului s-au mobilizat și strâng donații pentru cei cărora viitura de la sfârșitul săptămânii trecute le-a distrus gospodăriile.

„Dragi prieteni și oameni de bine, începând cu data de 4 iunie 2019, ora 16.00, se va derula o acțiune umanitara de sprijinire a victimelor inundațiilor din localitatea Rachita, județul Alba. În acest scop va așteptăm la punctul de colectare, din fostul sediu al pompierilor (cu intrarea dinspre piață – poarta verde) cu alimente neperisabile, apa potabila (îmbuteliată), haine și lucruri folositoare în special copiilor mici! Programul punctului de colectare este de marți 4 iunie 2019 și până vineri 7 iunie 2019, între orele 16.00 și 18.00”, au anunțat locuitorii din Miercurea Sibiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea