Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liviu Coacăză, noul director al CS Unirea Alba Iulia, înlocuindu-l în funcţie pe Corneliu Mureşan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liviu Coacaza CS Unirea Alba Iulia 1Începând din 26 mai 2016, Liviu Coacăză este noul director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, înlocuindu-l în funcţie pe Corneliu Mureşan. „Am fost numit temporar în funcţia vacantă, prin Ordin al Ministrului Tineretului şi Sportului, până la ocuparea postului prin concurs” a declarat Liviu Coacăză, care miercuri, 1 iunie va împlini 54 de ani.

Documentul a fost semnat de Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului şi Sportului.

CS Unirea Alba Iulia are o reprezentantă la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, pe mărşăluitoarea Ana Rodean, în proba de 20 kilometri marş.

Citeşte şi: „Wind of change” în sportul judeţean: Adrian Păştină a demisionat de la DJST Alba, Corneliu Mureşan, foarte aproape de a părăsi CS Unirea Alba Iulia!

 

Până la această decizie, Liviu Coacăză ocupa postul de consilier la CS Unirea Alba Iulia, începând din 2013. Respectiva rocadă în fruntea clubului s-a vehiculat încă de la începutul anului. „Voi participa la concurs, în momentul în care postul va fi scos de către MTS„, a precizat Liviu Coacăză, care este şi director sportiv la Mureşul Vinţu de Jos (liderul Ligii a IV-a).

O să încerc să iau legătura cu specialişti, să vedem dacă putem accesa fonduri europene pentru dezvoltarea patrimoniului. Suntem bucuroşi că CS Unirea Alba Iulia are o sportivă calificată în Brazilia 2016″,  a mai spus Coacăză.

În ultimii ani, conducerea clubului a suferit multiple modificări, în vârf succedându-se Marius Anghel, Nicolae Nistor, Radu Nicula sau Corneliu Mureşan, în funcţie de culoarea politică a guvernelor.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea