Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Simpozion cu ocazia „Săptămânii europene pentru securitate și sănătate în muncă”, organizat la UAB

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

LIVE VIDEO| Simpozion cu ocazia „Săptămânii europene pentru securitate și sănătate în muncă”, organizat la UAB

Un simpozion cu ocazia Săptămânii europeane pentru securitate și sănătate în muncă este organizat astăzi, 12 octombrie, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Printre invitați se află reprezentanți din toată țara a ITM,  precum și prefectul județului Alba, Nicolae Albu, precum și Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Organizată în fiecare an, în luna octombrie (săptămâna calendaristică 43), Săptămâna europeană pentru securitate și sănătate în muncă reprezintă un punct de atracție al fiecărei campanii „Locuri de muncă sigure și sănătoase”. Datorită sutelor de evenimente de sensibilizare organizate în Uniunea Europeană și nu numai, precum și stimulentului suplimentar oferit de acoperirea mediatică, aceasta este ocazia ideală de a vă implica în campanie.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Printre activitățile organizate pentru sărbătorirea Săptămânii europene se numără proiecții speciale de film, evenimente desfășurate prin mijloacele de comunicare socială, conferințe, expoziții, concursuri și sesiuni de formare.

Dacă aveți în vedere o activitate de sensibilizare sau dacă doriți să lansați un proiect pe termen lung pe teme de securitate și sănătate, pe care să îl legați de campania „Locuri de muncă sigure și sănătoase”, atunci Săptămâna europeană este ocazia perfectă pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră primește atenția pe care o merită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii AlbaFest® 2024, cel mai așteptat și aclamat dintre toate evenimentele ce au loc, în fiecare an, în Cetatea Alba Carolina și-a definitivat programul și e gata să-și primească, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea