Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO / Reabilitarea Unității de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Investiţiile cu fonduri europene la Spitalul Judeţean Alba vor depăşi suma de 25 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 8 mai 2019,  în sala de şedinţe Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a avut loc semnarea contractului de finanţare aferent Proiectului „Extindere şi Dotare Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia”.

La eveniment au participat Ion Dumitrel – preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Simion Creţu – directorul general ADR Centru, Diana Mârza – managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, alţi reprezentanţi ai conducerii Consiliului Judeţean Alba, medici şi personal medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

 

 

 

În urmă cu un an a fost semnat contrfactul de finanţare pentru optimizarea, cu fonduri REGIO, a sistemului de încălzire şi producţie apă caldă la cea mai mare instituţie spitalicească din judeţul Alba. Iinvestiţiile cu resurse europene la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba reprezintă o prioritate pentru administraţia publică judeţeană, fapt pentru care, din acel moment, în luna decembrie a anului trecut a mai fost semnat un proiect prin care se dotează unităţile ambulatorii ale spitalului, iar acum s-a semnat şi finanţarea pentru investiţia privind „Extinderea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţa Alba Iulia”.

Contractul în valoare totală de peste 7,5 milioane lei, încheiat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, a fost semnat miercuri, 8 mai, de domnul preşedinte Ion Dumitrel, din partea Consiliului Judeţean Alba, şi de domnul Simion Creţu, din partea ADR Centru, în cadrul unei întrevederi cu presa, desfăşurată chiar la sediul Spitalului albaiulian, în prezenţa doamnei Ec. Simona Diana Mîrza, managerul unităţii medicale, a mai multor medici, dar şi a reprezentanţilor administraţiei publice locale.

Concret, prin acest proiect, investiţiile cu fonduri europene la Spitalul Judeţean Alba vor depăşi suma de 25 milioane lei pentru investiţii şi dotări moderne.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea