Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO/ FOTO: Ziua Drapelului României aniversată la Alba Iulia. Ceremonie în Piața Tricolorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi, 26 iunie 2018, începând cu ora 10.00, în Piaţa Tricolorului din municipiul Alba Iulia au debutat activităţile dedicate aniversării Zilei Drapelului României.

La manifestări au participat reprezentanţi ai Instituției Prefectului – Județul Alba, Consiliul Județean Alba, Primăria municipiului Alba Iulia, Arhiepiscopia Ortodoxă Română, Unitățile militare M.Ap.N, M.A.I din garnizoana Alba Iulia, Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Alba, Direcția Județeană de Informații Alba, Cercul Militar Alba Iulia, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba Iulia, Asociația Veteranilor de Război, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, Servicii și instituții publice, Partide politice, Reprezentanți mass-media.

Programul evenimentului a cuprins următoarele momente: prezentarea onorului, salutul Drapelului de luptă și ocuparea locului în dispozitiv, alocuțiune referitoare la sărbătorirea Zilei Drapelului României, primirea Drapelului României ce a fost înălțat pe catarg, rostirea frazei de binecuvântare a Drapelului României de către preot și sărutarea acestuia de către oficialitățile prezente la ceremonie şi înălțarea Drapelului României pe catarg pe acordurile Imnului Național al României.

[nggallery id=5854]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea