// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

LIVE VIDEO/ FOTO: Cel mai mare MARȘ de 1 DECEMBRIE are loc la ALBA IULIA. Mii de români cu steaguri tricolore și drapele imense intonează cântece patriotice

Mii de oameni de oameni, inclusiv basarabeni și români plecați în străinătate, participă, în dimineața zilei de 1 Decembrie, la cel mai mare marș din România, denumit Marșul Unirii.

Marşul Unirii dă startul Zilei Naţionale a României, iar prin intermediul lui se doreşte transmiterea unui mesaj de solidaritate, acela că românii sunt uniţi, dar și unirea Republicii Moldova cu România.

Participanţii s-au întâlnit în Gara CFR din Alba Iulia şi merg pe ruta: Bulevardul Ferdinand, str. Tudor Vladimirescu, str. Emil Racoviţă, Bulevardul Republicii, Calea Moţilor, strada Doctor Ion Raţiu, Bulevardul Horea, Piaţa Tricolor și se vor opri pe strada Unirii.

Aceştia au steaguri tricolore întocmai ca în 1918, cu denumirea localităţilor de unde vin, dar şi drapele tricolore lungi de 100 de metri, care sunt purtate pe brațe.

Pe traseu, ei au anunțat că vor intona cântece patriotice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419