Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Elevii de ZECE din Alba de la Bacalaureat și Evaluarea Națională 2021, premiați la sediul IȘJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
LIVE VIDEO| Elevii de ZECE din Alba de la Bacalaureat și Evaluarea Națională 2021, premiați la sediul IȘJ Alba

Astăzi, 10 septembrie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Alba, elevii care au luat nota 10 la examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională din acest an sunt premiați pentru rezultatele lor deosebite.

De asemenea, toți absolvenții ciclului gimnazial de învățământ care au obținut media 10 la evaluarea națională vor beneficia de stimulente financiare în valoare de 1.000 de lei, iar absolvenții de liceu care au obținut media 10 la examenul național de bacalaureat vor primi stimulente de 3.000 de lei, conform unei hotărâri a Guvernului României, publicată în Monitorul Oficial.

Noile sume de bani care vor fi acordate elevilor care au obținut media 10 la evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, sunt stabilite după documentul, HG nr. 899/2021, publicat marți în Monitorul Oficial nr. 811/2021.

Conform actului normativ, stimulentele financiare acordate de stat elevilor sunt următoarele:

– 1.000 de lei fiecărui absolvent al clasei a VIII-a care a obținut media 10 la evaluarea națională, sesiunea 2021.

– 3.000 de lei fiecărui absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie—iulie 2021.

Sumele necesare acordării stimulentelor financiare se alocă din bugetul aprobat pe anul 2021 Ministerului Educației.

Lista beneficiarilor stimulentelor financiare și modalitatea de acordare a acestora urmează să fie aprobate prin ordin al ministrului Educației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea