Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE TEXT| Rezultate alegeri locale 2020 Alba Iulia: Luptă strânsă între Voicu și Pleșa, potrivit numărătorii paralele a partidelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Rezultate alegeri locale 2020 Alba Iulia: Luptă strânsă între Voicu și Pleșa, potrivit numărătorii paralele a partidelor

Potrivit numărătorii paralele a PNL, la două din secțiile de votare din municipiul Alba Iulia, Voicu Paul este câștigător, iar alte 3 secții se pare că au fost câștigate de USR-PLUS

Din primele informații se pare că viceprimarul cu atribuții de primar a câștigat cele două secții la o diferență mai mare față de contracandidatul său de la USR-PLUS, Gabriel Pleșa.

UPDATE 7: Când mai sunt 11 secții de votare de numărat, se pare că Gabriel Pleșa este încă la conducere cu 120 de voturi.

UPDATE 6: După numărătoarea paralelă a voturilor din 36 de secții de votare Gabriel Pleșa este în frunte cu 186 de voturi.

UPDATE 5: Când mai sunt 16 secții de votare de numărat, se pare că Gabriel Pleșa este încă la conducere cu 180 de voturi.

UPDATE 4: După numărătoarea din 27 de secții de votare Gabriel Pleșa trecând este în frunte cu 270 de voturi.

UPDATE 3: După numărătoarea din 21 de secții de votare, situația s-a răsturnat, Gabriel Pleșa trecând în frunte cu 200 de voturi. La secția de votare de la Micești Gabriel Pleșa se pare că și-a zdrobit adversarul.

UPDATE 2: Diferența dintre cei doi contracandidați, după numărătoarea din 12 secții de votare s-a micșorat la 60 de voturi în favoarea lui Voicu Paul.

UPDATE: După numărătoarea din 10 secții de votare, Voicu Paul are 90 de voturi avans.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale

Unirea Ziarul

Publicat

în

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale Primăria comunei Gârbova se pregătește să aducă ultima utilitate care le mai lipsește cetățenilor, gazul metan. Proiectul „Înființare rețea inteligentă de distribuție de gaze naturale în comuna Gârbova”, finanțat prin programul „Anghel Saligny”, este o prioritate pentru primarul Ioan Muntean. Astfel, cetățenii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea