LIVE TEXT| Rezultate alegeri locale 2020 Alba Iulia: Luptă strânsă între Voicu și Pleșa, potrivit numărătorii paralele a partidelor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Rezultate alegeri locale 2020 Alba Iulia: Luptă strânsă între Voicu și Pleșa, potrivit numărătorii paralele a partidelor

Potrivit numărătorii paralele a PNL, la două din secțiile de votare din municipiul Alba Iulia, Voicu Paul este câștigător, iar alte 3 secții se pare că au fost câștigate de USR-PLUS

Din primele informații se pare că viceprimarul cu atribuții de primar a câștigat cele două secții la o diferență mai mare față de contracandidatul său de la USR-PLUS, Gabriel Pleșa.

ELIT

UPDATE 7: Când mai sunt 11 secții de votare de numărat, se pare că Gabriel Pleșa este încă la conducere cu 120 de voturi.

UPDATE 6: După numărătoarea paralelă a voturilor din 36 de secții de votare Gabriel Pleșa este în frunte cu 186 de voturi.

UPDATE 5: Când mai sunt 16 secții de votare de numărat, se pare că Gabriel Pleșa este încă la conducere cu 180 de voturi.

UPDATE 4: După numărătoarea din 27 de secții de votare Gabriel Pleșa trecând este în frunte cu 270 de voturi.

UPDATE 3: După numărătoarea din 21 de secții de votare, situația s-a răsturnat, Gabriel Pleșa trecând în frunte cu 200 de voturi. La secția de votare de la Micești Gabriel Pleșa se pare că și-a zdrobit adversarul.

UPDATE 2: Diferența dintre cei doi contracandidați, după numărătoarea din 12 secții de votare s-a micșorat la 60 de voturi în favoarea lui Voicu Paul.

UPDATE: După numărătoarea din 10 secții de votare, Voicu Paul are 90 de voturi avans.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419